avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CASATORIA IN UNGARIA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CASATORIA IN UNGARIA

Sunt romanca si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean maghiar in Ungaria.Ce acte imi trebuiesc pentru intocmirea dosarului?
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
gabyella, utilizator
Cel mai recent răspuns: gabyella , utilizator 21:48, 4 Februarie 2012
Probabil e politica primariilor dar nu va poate conditiona nimeni, din moment ce depuneti un certificat medical din care rezulta starea sanatatii dvs. Eventual trebuie sa dati si o declaratie pe proprie raspundere la notar ca stiti sau nu limba maghiara, daca nu aveti nevoie de un translator, dar nu va pot conditiona maritisul de o polita de asigurare.
Am inteles. Multumesc frumos pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)
Acte- casatoria barbat turc si femeie romanca debora debora Buna ziua. Prietenul meu este din Turcia si as doresc sa stiu care sunt actele necesare pentru casatorie la starea civila in Romania pentru un cetatean turc. ... (vezi toată discuția)
Informatie - casatorie cu cetatean albanez bella30 bella30 buna seara.am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns...ce acte trebuiesc,pt casatorie,unui cetatean albanez,cu rezidenta in italia,dar si ... (vezi toată discuția)