avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Activitate ancaere

Activitate ancaere

va multumesc, dar faptul ca se poate renunta la contract platind taxa de reziliere stiam si eu...
va multumesc pentru rapuns, dar oare daca fac toate acestea, dupa care nu mai platesc abonamentul, nu risc un proces din partea lor + plata unor penalitati? Si daca da, am sanse sa castig? Este vreo lege care reglementeaza astfel de probleme, sau care sa ne apere de abuzurile lor? multumesc
Buna ziua,

Am urmatoarea intrebare: am incheiat acum 1 luna un contract pe 2 ani cu o companie de telefonie mobila. Ulterior, am constatat ca nu avem semnal in casa (mentionez ca este un abonament de grup, in spatiul in care nu este semnal se folosesc 5 telefoane incluse in acest abonament, acesta fiind si spatiul in care noi ne desfasuram activitatea).
Am facut o reclamatie, au trimis oamenii de la departamentul tehnic care au constatat ca...nu este semnal (vorbim despre un bloc din centrul clujului). Ca si solutie ne-au propus instalarea unor antene pe balcon, plus a unui "aparat" in interiorul apartamentului, care urma sa se instaleze pe unul dintre pereti. Evident, ca nu suntem de acord cu instalarea unor aparaturi de asemenea fel in apartament, din motive lesne de inteles (radiatii, motive estetice si, din simplul motiv ca noi am dorit un abonament si niste telefoane, in nici un caz un arsenal de aparatura). Am solicitat rezilierea contractului, pe motiv ca nu putem folosi serviciile lor (fapt confirmat si de masuratorile lor)! Am primit urmatorul raspuns: ei se obliga sa asigure semnal doar in strada nu si in incinta imobilelor, drept pentru care nu putem sa renuntam unilateral sau amiabil la contract.
Va rog sa ma sfatuiti ce demersuri ar trebui sa urmez, pentru a putea renunta la acest contract, a carui obiect, practic, nu mai exista, atat timp cat nu putem folosi ceea ce trebuie sa platim.
Va multumesc si astept cu interes un raspuns,
anca