Corect. Lipsa mea cum se spune. Exista deja calitatea de proprietar si chiar procuri(expirate) eliberate anterior pe baza de acte de identitate romanesti. Singura schimbare este expirarea actelor romanesti(asa cum am specificat - in curs de reinoire). Scriu mesajul acesta din politete. Spun sa o lasam balta. Maine sun la notariat ..
Multumesc la toti!
Peace !
Nu, numele nu s-a schimbat pe pasapostul strain, in plus pe pasaportul american este specificat locul nasterii- Romania
Intrebarea mea se referea la capacitatea institutiilor notariale romanesti de a accepta un pasaport strain valabil in intocmirea de procuri sau imputerniciri in vederea administrarii de imobil proprietate personala, nu administrarea de terte imobile. Nu ma intereseaza sa devin administrator de bloc . Ma intereseaza doar administrarea proprietatii personale de catre o persoana imputernicita - cum ar inchiriere si instrainare. Sper ca asta aduce ceva claritate.
Peace !
Buna ziua !
Intrebarea mea este: Pot notariatele din Romania elibera procuri de administrare imobil pe baza unui Pasaport strain? de exemplu in caz de dubla cetatenie - in curs de eliberare pasaport nou romanesc. Carte de identitate expirata deci acte romanesti expirate. Pasaport american valabil si poate furniza original certificat de nastere romanesc. Deci doar o chestiune de sincronizare.. Este admis un alt act in afara de C.I/Pasaport romanesc valabile?
Multumesc