ordonatorul de credit din unitatea mea ,are aceeasi specializare ca mine{ANTRENOR BASCHET}..ce se intampla in cazul in care ,intr -o buna zi ,va fi demis, din oricecare ordin?va reveni pe functia anterioara,cea de antrenor de baschet?,si eu voi disponbilizat??...dupa cum se stie,posturile sunt inghetate.
mai clar...cum se numeste actiunea pe care o voi inainta la judecatorul de serviciu?..doresc custodia comuna ptr. copil,,el in continuare sa aiba domiciliul la mama, {mama sa fie custodiana ,iar eu necustodian}, ..eu doresc doar sa mi vad copilul mai des, ptr. ca sunt ingradita de mama, cand are toane rele pe mine....cateodata ,nu o vad si 3 sapt.chiar ...
deci,trebuie sa ma recasatoresc din nou cu ea ,si sa divortez iar,ca sa pot avea drepturi legale de vizitare mai dese.deci ,numai taticii ,proaspat divortati dupa 1 oct.,pot avea custodie comuna,ceilanti ramanem consternati de hotararile definitive si irevocabile pe care ni le au dat pana acum judecatorii,si vedem copii de2 ori pe luna,si ce mai avem prin vacanta.
am un program de vizitare minor,in urma unui divort definitiv si irevo. ,cel clasic,prima si a 3 saptamana din luna de sambata pana duminica,etc...
intrebare<pot sa redeschid o actiune ptr. custodie comuna, tinand cont ca am deja un pr.vizitare minor[adica retro].?programul pe care il am e foarte subtire, adica de 2 ori pe luna.....descrimanare curata ptr. tati.