Am descoperit ca in luna sept 2012 s-a incheiat un contract ..........pt 2 numere de telefon pe numele meu la un partener ................din Craiova. Mentionez ca sunt plecata din Romania din ianuarie 2011 si CI in original este la mine.
Am descoperit datorita solicitarii de plata trimisa de ...............la domiciliul din Craiova in luna dec 2012.
Am luat legatura si am facut sesizare la depart. frauda .............. Dupa cateva "sapaturi" am aflat reprezentanta ................ Am luat legatura cu proprietarul firmei care sustine ca acel contract a fost facut cu CI in original. Angajata care a inlesnit incheierea contractului sustine ca isi aminteste ca au fost prezente 2 persoaane, un barbat si o femeie, ca actele au fost in original.
Ce demersuri trebuiesc facute si unde pentru a descoperi persoana/persoanele care mi au furat identitea. Ma pot astepta la imprumuturi in banca, produse luate in rate, etc.
Va multimesc
K ...mersic .... am inteles ....la ceva de genul asta ma gandeam si eu ..... pana la urma ...la o donatie ..... dar am inteles ca si actul acesta poate fi atacat de mostenitori ( mostenitorii fiind cele 2 surori ) ....
Ma informez ca a fost intretinuta de 'n' familii si pe toate le a schimbat .... e f pretentioasa si nu am chef sa ma complic ......
Multam inca odata pt informatii
Hmm .... atunci te rog spune mi care este contractul cel mai greu atacabil in instanta .....
Ca sa explic mai bine .... vrea sa am grija de ea .... sa o intretin ...... dar stiind ca e foarte dificila .... mi e frica sa ma arunc cu, capul inainte .... si de aceea ori gasesc o solutie ... ori las balta :D
Mercic pt informatie. Nu e vb de a o convinge .... dc vrea asa bine ..dc nu iar bine ;) .... vroiam sa stiu si sa ma asigur care contract de vanzare cumparare cu clauze este neatacabil in instanta.
Mercic pt informatie. Nu e vb de convingere .... dc vrea bine ..dc nu iar bine ;) .... vroiam sa stiu si sa ma asigur care contract de vanzare cumparare cu clauze este neatacabil in instanta.
Am nevoie de un sfat. am o matusa care ma tot bate la cap sa mi lase tot cu conditia sa o intretin ..... #-o .... as dori sa stiu ce contract de vanzare cumparare .... doar cu clauza de uzufruct ..... nu este atacabil in instanta ....
Mi este frica ... pt ca deja a avut un proces cu o familie careia i a facut contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere ..... proces pe care l a castigat ....
Nu vreau sa arunc banii in vant .....
Multumesc
Am nevoie de un sfat. am o matusa care ma tot bate la cap sa mi lase tot cu conditia sa o intretin ..... #-o .... as dori sa stiu ce contract de vanzare cumparare .... doar cu clauza de uzufruct ..... nu este atacabil in instanta ....
Mi este frica ... pt ca deja a avut un proces cu o familie careia i a facut contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere ..... proces pe care l a castigat ....
Nu vreau sa arunc banii in vant .....
Multumesc