avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contract telefonie mobila cu fals / furt de identitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contract telefonie mobila cu fals / furt de identitate

Buna seara,

Am descoperit ca in luna sept 2012 s-a incheiat un contract ..........pt 2 numere de telefon pe numele meu la un partener ................din Craiova. Mentionez ca sunt plecata din Romania din ianuarie 2011 si CI in original este la mine.
Am descoperit datorita solicitarii de plata trimisa de ...............la domiciliul din Craiova in luna dec 2012.
Am luat legatura si am facut sesizare la depart. frauda .............. Dupa cateva "sapaturi" am aflat reprezentanta ................ Am luat legatura cu proprietarul firmei care sustine ca acel contract a fost facut cu CI in original. Angajata care a inlesnit incheierea contractului sustine ca isi aminteste ca au fost prezente 2 persoaane, un barbat si o femeie, ca actele au fost in original.
Ce demersuri trebuiesc facute si unde pentru a descoperi persoana/persoanele care mi au furat identitea. Ma pot astepta la imprumuturi in banca, produse luate in rate, etc.
Va multimesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: mariusbt1 , utilizator 18:13, 14 Februarie 2013
Asta nu e o treaba pe care s-o rezolvati singura, mergeti la politie si depuneti plangere.
cand ati venit in tara?inainte de luna septemnrie? sau dupa luna septembrie? daca ati venit dupa luna septemnbrie,adica dupa ce s-a incheiat contractul ,ar trebui sa faceti plangere la politie si sa demonstrati cu biletul de avion sau tren ca ati fost in luna respectiva in strainate si vedeti ce se poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere in termen vasilica52 vasilica52 Va rog sa ma ajutati cu o lamurire legata de urmatoarea situatie In aprilie 2012 am fost oprit de un echipaj de politie pt ca nu aveam in functiune luminile ... (vezi toată discuția)
Pierdere incheiere intabulare? ZELL ZELL Buna ziua!Va supun atentiei urmatoarea situatie: in decembrie 2003 am contractat un credit ipotecar de la o banca, credit care a fost rambursat integral in ... (vezi toată discuția)
Urgent -inselaciune aylynk aylynk unchiul meu a avut un apartament , proprietar. De cativa ani a avut probleme de sanatate, chiar si la psihiatrie a fost internat, probleme cu capul. In aceste ... (vezi toată discuția)