avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent -inselaciune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent -inselaciune

unchiul meu a avut un apartament , proprietar. De cativa ani a avut probleme de sanatate, chiar si la psihiatrie a fost internat, probleme cu capul. In aceste conditii a luat mama mea contractul e la apartament ca sa nu-l insele cineva si sa -i ia APARTAMENTUL. Zilele trecute a fost dat afara din apart. pt ca aceasta a fost vandut. Intrebarea mea este: cum s-a putut vinde fara contractul in original?,si ce se mai poate face ca sa recupereze apartamentul? cine a facut fala in acte? mentionez ca unchiul meu nu vb si gandeste logic.
Cel mai recent răspuns: aylynk , utilizator 23:19, 10 Martie 2011
intre ce parti s-a perfectat contractul de v/c?
intre unchiul meu si cumparator (un tigan traficant ). unchiul meu spune a baut cu cineva si nu-si aminteste altceva, a fost o periada cand nu-si gasea buletinul, l-a dat pierdut si a facut altul, atunci s-a facut tranzactia. am anuntat politia, parchetul si maine televiziunea.
In conditiile in care tatal are tarele mentionate,contractul de vanzare -cumparare original se afla la sotie,formulati plangere la politie pentru inselaciune,concomitent cu blocarea fisei de rol a apartamentului la administratia fiscala
si se mai poate recupera apartamentul sau trebuie mers prin tribunal?
contractul de v/c incheiat nu poate fi desfiintat(anulat) decat prin instanta si daca sunt argumente temeinice,irefutabile care sa conduca spre un asemenea deznodamant.iar cu televiziunea..nu veti rezolva mare lucru.apelati la un avocat sa va rezolve problema.speta este destul de interesanta; personal am avut cateva asemanatoare.

Alte discuții în legătură

Falsificare acte proprietate ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Situatia este urmatoarea, eu detin un apartament proprietatea personala dobandit prin contract v-c de la alta persoana, care a fost platit de o ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati aylynk aylynk povestea din 10 martie continua ...unchiul meu a fost dus in alt oras spunandu-i-se ca acolo e o agentie care are locuri de munca pt spania, nu era deschis la ... (vezi toată discuția)
Procura lavynutza20 lavynutza20 Am dat procura cuiva in 2003 pentru a vinde un teren,iar terenul a fost vandut in 2007 iar eu nu am primit nici un ban in acea vanzare ... momentan sunt plecat ... (vezi toată discuția)