avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura

Am dat procura cuiva in 2003 pentru a vinde un teren,iar terenul a fost vandut in 2007 iar eu nu am primit nici un ban in acea vanzare ... momentan sunt plecat din tara si am intentat atunci un proces,iar avocatul meu mi-a spus ca am pierdut procesul...cum imi pot recupera terenul sau macar banii? cat timp e valabila procura?
Cel mai recent răspuns: lavynutza20 , utilizator 16:44, 25 Octombrie 2010
Depinde ce fel de procura ati dat si ce scrie in ea.
E valabila pana ce se atinge scopul pentru care a fost facuta. Deschideti proces impotriva celui pe care l-ati imputernicit.
Procura a fost facuta la consulat in sua si tin minte doar ca scria ca il mandatez sa vanda in numele meu si pentru mine...
Daca deschid un proces impotriva celui ce i-am dat procura ce sanse am sa castig? cum demonstrez ca nu am primit nici un ban ?
Dvs fiind in SUA si el in Romania, banuiesc ca se facea un transfer bancar. Ati fi redactat un proces verbal de primire a contravalorii terenului. Aveti un exemplar al procurii? Daca nu aveti ...

Alte discuții în legătură

Nulitate absoluta - anularea titlului de proprietate si, implicit, a actului de vanzare-cumparare mihail123 mihail123 Buna ziua, Un teren a fost instrainat acum ani de zile printr-o [b]procura cu drepturi depline (inclusiv vanzare)[/b]. In procura este trecuta [b]o suma ... (vezi toată discuția)
Drept de folosire imputernicire laviniaruth laviniaruth Am o imputernicire pentru a vinde un teren al unchiului meu care este in viata. Dupa decesul lui mai este valabila?Daca este mentionat ca sunt imputernicita sa ... (vezi toată discuția)
Procura vanzare imobil luminita.huidu luminita.huidu Buna ziua, Doresc sa stiu care este procedura prin care o persoana care a dat drept de vanzare a unui imobil, semnand o procura la notar, poate sa intre in ... (vezi toată discuția)