avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog sa ma ajutati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog sa ma ajutati

povestea din 10 martie continua ...unchiul meu a fost dus in alt oras spunandu-i-se ca acolo e o agentie care are locuri de munca pt spania, nu era deschis la agentie si recidivistul i-a spus ca-l ajuta dar trebuie sa mearga la notar sa-i faca o procura prin care o sa-l ajute sa plece din tara (fara aceasta procura nu poate sa-i obtina , iar pe el sa-l duca la el acasa, intr-un sat din apropiere sa-l astepte ca, ca este mai batran , nu are rabdare, oboseste, asta au discutat la un bar sub influenta a 2-3 pahare de vin, procura s-a facut pt ca a zis ca este unchiul lui si nu vb, este bolnav, are probleme psihice (asa a spus notarul unde s-a facut procura). Dupa semnatura unchiul a fost dus la o stana iar recidivistul a venit in oras a scos copie dupa contract si a vandut apartamentul lasandu-l pe drumuri. Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:50, 17 Martie 2011
Trebuie analizata procura notariala; mergeti cu unchiul sa scoata o copie de la notar.
Trebuie sa va inarmati cu multa rabdare.Ce stiti despre' recidivist" in prezent? Daca presupunem ca se anuleaza actul, cumparatorul a fost de buna credinta ,iar " "recidivistul"( care probabil a invatat dupa gratii cum sa se apere singur) nu are bunuri pe numele lui,toata munca va fi in zadar. Se poate alege cu un alt dosar penal dar nu aveti garantia ca veti recupera ceva.... din pacate.Nu spun sa nu incercati, dar calea e lunga si rezultatul ???
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
avvalentina, utilizator
unchiul dvs sa faca o plangere penala pt inselaciune. luati legatura cu un avocat care sa studieze atent continutul procurii notariale date de unchiul dvs acelei persoane.
nu stiu daca cumparatorul este de buna credinta pt ca nu a venit sa vada apartamentul deloc. apartam a fost vandut in oct 2010. asta am aflat la finante cu ajutorul politiei, noi abia acum am aflat ca nu mai este proprietar, Cineva, nu stim inca cine, l-a luat zilele trecute , l-a imbatat bine si la inchis intr-o garsoniera inchiriata, timp in care i s-a spart usa ,i-a schimbat-o i-a dus toate lucrurile la gunoi, Cand a reusit sa iasa de la acea garsoniera si s-a dus acasa i-a spus ca nu mai e casa lui. Acea persoana care l-a dus in garsoniera cred ca i-a luat si buletinul, probabil sa nu mai poata face altul ca nu mai are domiciliu stabil. Recidivistul , asa e in calculatorul politiei , cred ca l-a invatat cineva cum sa faca. e incredibil ce se poate intampla in tara nostra, si cat de usor poti ramane pe drumuri.
aylynk a scris:

nu stiu daca cumparatorul este de buna credinta pt ca nu a venit sa vada apartamentul deloc. apartam a fost vandut in oct 2010. asta am aflat la finante cu ajutorul politiei, noi abia acum am aflat ca nu mai este proprietar, Cineva, nu stim inca cine, l-a luat zilele trecute , l-a imbatat bine si la inchis intr-o garsoniera inchiriata, timp in care i s-a spart usa ,i-a schimbat-o i-a dus toate lucrurile la gunoi, Cand a reusit sa iasa de la acea garsoniera si s-a dus acasa i-a spus ca nu mai e casa lui. Acea persoana care l-a dus in garsoniera cred ca i-a luat si buletinul, probabil sa nu mai poata face altul ca nu mai are domiciliu stabil. Recidivistul , asa e in calculatorul politiei , cred ca l-a invatat cineva cum sa faca. e incredibil ce se poate intampla in tara nostra, si cat de usor poti ramane pe drumuri.

Este inselaciune si lipsire de libertate in mod ilegal.Actionati, nu lasati infractorul sa se bucure de isprava lui.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune? prima21vera prima21vera Buna ziua, o sa va povestesc pe scurt patania mea. In urma cu 6 luni am cumparat o garsoniera in Bucuresti. In momentul cand s-a facut actul de vanzare cump ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere, inselaciune mafoame mafoame un unchi in varsta de 76 ani,grav bolnav,analfabet este la un pas sa-si piarda casa.Un cetatean in cardasie cu 2 martori mincinosi si cu un notar a obtinut o ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta dicora dicora tatal meu are un titlu de proprietate comun cu fratele lui pe un teren de 1000mp. In urma unor evenimente in familia mea tatal meu a paralizat si nu am putut ... (vezi toată discuția)