avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... INSELACIUNE?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

INSELACIUNE?

Buna ziua,
o sa va povestesc pe scurt patania mea. In urma cu 6 luni am cumparat o garsoniera in Bucuresti. In momentul cand s-a facut actul de vanzare cump toate actele au fost in regula inclusiv extrasul de C.F. Mentionez ca vanzarea s-a facut prin mandatar. La cateva zile dupa incheierea actului de vanzare cump, dupa ce mi-a fost intabulata gars am primit acasa o informare de la ANCPI ca in CF a imobilului va fi trecuta o informare privind un litigiu asupra gasronierei. Dupa ce m-am interesat despre ce e vorba am aflat de la IGP Buc ca primul proprietar al garsonierei a facut o plangere penala la Politie ca a fost substituit in fata notarului si actele i-au fost furate facandu-se o vanzare frauduloasa catre cel de la care eu am cumparat garsoniera. Cel de la care am cumparat garsoniera este al doilea proprietar. Va rog sa-mi spuneti ce sanse am ca la sfarsitul procesului de inselaciune eu sa raman cu garsoniera?

Multumesc
Depinde daca ati fost de buna credinta sau de rea-credinta.
Nu inteleg , cum poate proprietarul anterior sa pretinda ca a fost inselat , din moment ce a instrainat garsoniera catre o alta persoana - care a devenit proprietar legal , de la care inteleg ca ati fi cumparat dvs. garsoniera????
Ceva nu se leaga. Cel de la care ati cumparat garsoniera nu era proprietarul tabular ?
.
prodiamant a scris:

Nu inteleg , cum poate proprietarul anterior sa pretinda ca a fost inselat , din moment ce a instrainat garsoniera catre o alta persoana - care a devenit proprietar legal , de la care inteleg ca ati fi cumparat dvs. garsoniera????
Ceva nu se leaga. Cel de la care ati cumparat garsoniera nu era proprietarul tabular ?
.

Si eu cred ca si dl.consilier ca ar trebui sa dati mai multe amenunte despre persoana de la care ati cumparat casa.
Poate chiar si procura acestei persoane era falsa,
Recomandarea ar fi sa mergeti la organul de politie respectiv pentru a afla amanunte despre situatia in care va aflati

Cam urata situatia dvs. Am mai vazut din pacate asemenea spete. Acum totul depinde de contractul din spatele contractului dvs.
Daca l-ati vazut si era totul in regula s-ar putea sa nu aveti probleme. Oricum, problema dvs. nu se rezolva aici. Trebuie studiate actele pe care le aveti.
Buna ziua,
eu sunt cumparator de buna credinta, toate actele au fost in regula, le-am verificat inclusiv extrasul de carte funciara.Mentionez ca imobilul era intabulat pe numele celor de la care am cumparat garsoniera.Am cumparat gars printr-o procura care a fost verificata si era in regula.Problema apare la prima vanzare, la primul proprietar care spune ca nu a vandut dar imobilul a foat intabulat pe numele celor de la care am cumparat eu gars si nu existau inscrieri privitoare la sarcini in extrasul de carte funciara.

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat in apel fraua fraua este corect ca un avocat care castiga in apel sa depuna la dosarul cauzei dovada onorariului incasat doar dupa ce instanta se pronunta in cazul respectiv ? ... (vezi toată discuția)
Ajutor: certificat de sarcini KLMN KLMN M-am hotarat sa-mi cumpar o garsoniera, am depus actele la notar,iar acesta trebuia sa obtina certificatul de sarcini de la Judecatorie. Cei de la Cartea ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune roberto3 roberto3 Buna ziua. De curand s-a terminat procesul de divort. Acum am trecut la partaj. Am avut ghinionul de o doamna avocat care nu isi da interesul deloc, nu stiu ... (vezi toată discuția)