Buna ziua,
o sa va povestesc pe scurt patania mea. In urma cu 6 luni am cumparat o garsoniera in Bucuresti. In momentul cand s-a facut actul de vanzare cump toate actele au fost in regula inclusiv extrasul de C.F. Mentionez ca vanzarea s-a facut prin mandatar. La cateva zile dupa incheierea actului de vanzare cump, dupa ce mi-a fost intabulata gars am primit acasa o informare de la ANCPI ca in CF a imobilului va fi trecuta o informare privind un litigiu asupra gasronierei. Dupa ce m-am interesat despre ce e vorba am aflat de la IGP Buc ca primul proprietar al garsonierei a facut o plangere penala la Politie ca a fost substituit in fata notarului si actele i-au fost furate facandu-se o vanzare frauduloasa catre cel de la care eu am cumparat garsoniera. Cel de la care am cumparat garsoniera este al doilea proprietar. Va rog sa-mi spuneti ce sanse am ca la sfarsitul procesului de inselaciune eu sa raman cu garsoniera?
:offtopic: Interventie moderator: va rog sa nu reluam teoria avocatului, care s-a mai intins si in alte topicuri. Multumesc.
@prima12vera, onorariile avocatilor sunt negociabile. Prin urmare, numai vorbind cu avocatul pe care doriti sa-l angajati, o sa aflati care este onorariul pe care-l percepe pentru speta dvs.
Partaj bunuri comune
roberto3
Buna ziua. De curand s-a terminat procesul de divort. Acum am trecut la partaj. Am avut ghinionul de o doamna avocat care nu isi da interesul deloc, nu stiu ... (vezi toată discuția)