avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate madalin_barbu

Activitate madalin_barbu

Buna ziua,
Am cumparat, la sfarsitul anului trecut, un teren ,de la o persoana fizica. Anul acesta am vrut sa imi construiesc o casa, pe terenul cumparat, dar inainte am chemat de la cadastru sa imi fixeze limitele exacte si am constatat ca de fapt terenul meu este altul: se afla langa cel pe care credeam ca este al meu si are o casa construita pe el.
Am vorbit cu proprietarul casei si cu cei de la Primarie si am constatat ca s-a facut o greseala in momentul impartirii loturilor, de catre cei de la primarie.
Am cazut de acord cu proprietarul casei construita pe terenul meu sa ramana in continuare in casa lui pe acel teren, iar eu sa construiesc pe terenul lui, adica sa facem schimb.( cele doua terenuri sunt identice, deci nu ma deranjeaza sa construiesc pe celalalt teren).
Se poate face acest lucru la notar?Sau care ar fi solutia cea mai buna?
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Facultatea am terminat-o in 2008 cu licenta si ceallalta in 2011. Momentan nu lucrez si intentionez sa am un copil in urmatoarele luni.
Buna seara,
As dori sa stiu daca pot primi indemnizatie pentru cresterea copilului, in conditiile in care, nu am muncit deloc si am facut doua facultati, din care numai una din ele este finalizata cu diploma de licenta.
Multumesc