avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Activitate iulyca

Activitate iulyca

Buna ziua.Imi puteti spune va rog, cand se depun actele pentru dosarul de indemnizatie crestere copil?
Buna ziua. Din data de 8 mai 2012 am intrat in concediu prenatal si trebuie sa nasc pe 23 iunie 2012, deci as avea 47 zile de concediu prenatal.Intrebarea este daca ma inacadrez corect in numarul de zile de concediu prenatal . Dar daca nasterea ar avea loc dupa termen si as depasi zilele de prenatal legale, ce se intampla?
Buna ziua. V-as ruga daca poate cineva sa-mi spuna ce acte trebuie aduse de la doctorul ginecolog in cazul unei nasteri premature?trebuie si de la doctorul de familie?
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Am revenit cu aceeasi intrebare.Am citit la OUG 111/2010:
(5) Cele 12 luni prevazute la alin. (1) pot fi constituite integral si din perioadele in care persoanele s-au aflat in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
j) se afla in perioada de 3 luni de la incetarea unui contract de munca pe durata determinata si inceperea unui alt contract de munca pe durata determinata, asa cum este aceasta definita de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare;

Nici asa nu ma incadrez?Ce parere aveti?
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
multumesc
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
nu.
buna, sunt iulia si am o intrebare. Am fost angajata in invatamant din februarie 2011 pana in iunie 2011. In lunile iulie si august am avut o intrerupere de contract si din septembrie 2011 mi-au facut din nou contract cu scoala ca profesor pana la 1 septembrie 2012. Eu ar trebui sa nasc la sfarsitul lunii iunie 2012. Am vreo sansa sa beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului?