avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Activitate alinarghirescu

Activitate alinarghirescu

care este legislatia in vigoare daca detin un loc de veci intr-un cimitir si am primit ca donatie un altul in apropiere,cu acte notariale,in care nu mi s-a specificat nimic despre acest aspect
datorita costurilor mereu crescande ale gigacaloriei partile comune ce se includ la plata si celor care detin centrale de apartament se ridica in cazul meu la 6.65 r.ceea ce consider destul de mult
este vorba de un bloc de 4 etaje si patru scari,avand un contor montat de RADET la cate doua scari
culmea este ca primele doua au factuura mai mare ...iar alte doua mai mica,ceea ce determina ca plata cotelor comune sa difere intre aparatamnte similare , cu acc.numar de persoane
este confuza si reglementarea privind izolarea tevilor pe verticala,ce ar putea scadea plata acestor detinatori de CT, daca ma puteti ajuta cu informatii sau chiar cu constituirea unui numar suficient al celor care doresc sa actionam in judecata acest ANRSCE care este o plosnita pe capul romanului in mai multe privinte,cunosc ce inseamna sa obtii un act de la ei
va multumesc !:closedtopic: