avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legile abuzive de plata a detinatorilor de CT de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legile abuzive de plata a detinatorilor de CT de apartament

datorita costurilor mereu crescande ale gigacaloriei partile comune ce se includ la plata si celor care detin centrale de apartament se ridica in cazul meu la 6.65 r.ceea ce consider destul de mult
este vorba de un bloc de 4 etaje si patru scari,avand un contor montat de RADET la cate doua scari
culmea este ca primele doua au factuura mai mare ...iar alte doua mai mica,ceea ce determina ca plata cotelor comune sa difere intre aparatamnte similare , cu acc.numar de persoane
este confuza si reglementarea privind izolarea tevilor pe verticala,ce ar putea scadea plata acestor detinatori de CT, daca ma puteti ajuta cu informatii sau chiar cu constituirea unui numar suficient al celor care doresc sa actionam in judecata acest ANRSCE care este o plosnita pe capul romanului in mai multe privinte,cunosc ce inseamna sa obtii un act de la ei
va multumesc !:closedtopic:
Ultima modificare: Marți, 7 Februarie 2012
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:37, 8 Februarie 2012
alinarghirescu a scris:

este confuza si reglementarea privind izolarea tevilor pe verticala,ce ar putea scadea plata acestor detinatori de CT,

Nu exista norma in vigoare care sa prevada ,pe de o parte izolarea tevilor pe verticala si pe de alta parte ca eventuala izolare ar conduce la scutirea de costuri exclusiv pentru detinatorii de CT
Constientizati ca imobilul in care locuiti din constructie este prevazut cu sistem sentralizat de alimentare agent termic si tuturor proprietrilor din imobile le revine obligatia sa achite costuri cote comune
Aspectul ca dvs cu scopul imbunatatirii confortului termic in apartamentul dvs ,ati inteles sa va debransati de la sistemul centralizat de alimentare agent termic ,nu constituie temei legal pentru a fi exonerat de la plata parti comune
Toti aceaia care domiciliaza in condominii,le revine greaua povara a suporta normele in vigoare,respectiv a achita c/v costuri de intretinere aferent proprietate individuala si comuna
@alinarghirescu,
Explicati-ne totusi, daca vreti sa primiti raspunsuri corecte, ce vreti sa spuneti. Asa scriin telegrafic, cu prescurtari si unitati de masura necunoscute, este posibil sa primiti la fel raspunsurile sau sa nu primiti nici un raspuns pe forum.
Spuneti ca:
se ridica in cazul meu la 6.65 r.ceea ce consider destul de mult

Ce inseamna aceste cifre si ce unitate de masura este acel "r"?
Apoi:
cu acc.numar de persoane

Ce inseamna acc? Poate ca va referiti la "acelasi" numar de persoane... Dar repartizarea costurilor cu incalzirea nu are legatura cu numarul de persoane ci cu suprafata utila a apartamentelor, cu caloriferele folosite...
Reveniti cu amanunte scrise pe intelesul cititorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata caldurii la comun marinica71 marinica71 as dori sa stiu daca legea in care si locatarii cu centrale termice de apartament mai platesc o cota parte la sistemul centralizat mai e valabila.am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Centrala de apartament-plata parti comune Florentau Florentau Buna seara! Sunt detinatoare a unui apartament cu centrala proprie si platesc 20%din cheltuielile cu caldura pe partile comune, pentru ca apartamentul meu este ... (vezi toată discuția)
Larna fara caldura edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Desi sunt cu facturile la zi, si noaptea sunt temperaturi cu -, nu se furnizeaza agent termic (caldura) pe motiv ca, vecinii ce au centrale, ... (vezi toată discuția)