avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate sorinremus

Activitate sorinremus

Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Rosse vezi ca ti-am trimis pe privat un mesaj cu adresa mea de e-mail pt. codul lui baias daca poti sa mi-l trimiti si mie.
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Salut tuturor... felicitari celor care au intrat, succes celor care mai incearca. Din pacate anul acesta am renuntat din timp la lupta pt inm din motive personale dar am speranta ca in 2014 voi fi prezent in august sa sustin examenul.

Imi cer scuze daca deranjez cu urmatoare rugaminte...nu mai sunt la curent cu autorii preferati de cei care invata pt inm si daca s-ar putea sa spuneti cei mai potriviti pentru fiecare din cele 4 materii v-as fi recunoscator.

Astfel ma alatur si eu grupului ambitios si cu putere de munca poate ajungem sa ne bucuram la sfarsit.
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Bun si acuma daca a intrat, minunatul nou CPC, in vigoare inafara de codul in sine avem ceva materiale de studiu...?
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Care ma poate ajuta si pe mine cu urmatoarea carte: Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 3 de UDROIU... Ma intereseaza personale din Bucuresti...daca puteti sa imi dati un msg. pe privat.
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
violarea de domiciliu este absorbita de furtul savarsit prin efractie pt. ca acest furt nu poate fi savarsit decat printr-o patrundere fara drept in locuinta =>(absorbtia naturala). dar exista si opinia cum ca s-ar aplica concursul. Eu merg pe ideea de absorbtie.