Salut tuturor... felicitari celor care au intrat, succes celor care mai incearca. Din pacate anul acesta am renuntat din timp la lupta pt inm din motive personale dar am speranta ca in 2014 voi fi prezent in august sa sustin examenul.
Imi cer scuze daca deranjez cu urmatoare rugaminte...nu mai sunt la curent cu autorii preferati de cei care invata pt inm si daca s-ar putea sa spuneti cei mai potriviti pentru fiecare din cele 4 materii v-as fi recunoscator.
Astfel ma alatur si eu grupului ambitios si cu putere de munca poate ajungem sa ne bucuram la sfarsit.
Care ma poate ajuta si pe mine cu urmatoarea carte: Drept penal. Partea generala. Partea speciala. Editia 3 de UDROIU... Ma intereseaza personale din Bucuresti...daca puteti sa imi dati un msg. pe privat.
Multumesc anticipat!
violarea de domiciliu este absorbita de furtul savarsit prin efractie pt. ca acest furt nu poate fi savarsit decat printr-o patrundere fara drept in locuinta =>(absorbtia naturala). dar exista si opinia cum ca s-ar aplica concursul. Eu merg pe ideea de absorbtie.