avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate gutza19

Activitate gutza19

Răspuns la discuția parcarea la bloc!!!
gutza19 a scris:

deci am o vecine problematica,azi dimineata lo trimis pe fostu sectorist pe sector acesta fiind coleg cu taicamiu in tinerete o inteles problema,acuma 5 minute or venit comunitari mior zis ca nu am platit impozitu de 3 ani si una alta,mior zis ca imi ridica masina...."asociatia de proprietari" pe cine include tot blocu sau 2-3 persoane...multumesc

Tot această propunere stabileşte faptul că un vehicul parcat pe un spaţiu public amenajat special pentru mai mult de şapte zile calendaristice fără să fie mişcat ocupă abuziv spaţiul respectiv. În prezent, legea spune că un vehicul poate să fie parcat pe acelaşi spaţiu public amenajat pentru maximum 30 de zile calendaristice fără să fie mişcat, după care se dispune ridicarea acestuia. mai este valabila legea asta cu 30 de zile??????

deci am o vecine problematica,azi dimineata lo trimis pe fostu sectorist pe sector acesta fiind coleg cu taicamiu in tinerete o inteles problema,acuma 5 minute or venit comunitari mior zis ca nu am platit impozitu de 3 ani si una alta,mior zis ca imi ridica masina...."asociatia de proprietari" pe cine include tot blocu sau 2-3 persoane...multumesc
deci nu conteaza ca sta masina acolo 1 an fara asigurare si itp???? in caz o muta ei ce sa fac? la dacie nu se mai inchid usile si pot sa intre:))
buna ziua,ma confrunt cu o problema de cativa ani.o vecina sustine ca este parcarea ei si de fiecare data cand cineva pune masina acolo tipa si injura.acuma cateva zile am avut o discutie aprinsa cu ea si m-am inervat..am mutat masina si am adus dacia din garaj si am puso pe locu acela...precizez ca dacia nu mai are itp si asigurare dar atata timp cat sta parcata acolo este nici o problema nu????are cineva dreptu sa o ridice??nimeni nu plateste nici un impozit pentru parcarea aceia ..in timisoara se intampla aceste evenimente...multumesc astept raspuns
Răspuns la discuția intrebare...astept raspuns
deci eu nu inteleg daca bani or fost bagati la ea in cont,ea poate sa ii scoata oricand sau poate sa ii scoata in 5 ani
el o gasit cumparator...acuma el vrea sa bage banii in contu ei si noi vrem sa rupem usa! ce se poate intampla
treburile nu stau chiar asa cum am yis eu mai sus...suntem in strainatete si un strain vrea sa vanda un apartament si vrea sa bage bani in cont la pretena mea...nu poate in contu lui ca are ameyi de cateva sute de mii de euro...
Buna la toata lumea,am o intrebare si vreau un raspuns cat mai repede daca se poate!!
Daca prietena mea(fara acte) isi vinde apartamentu si baga toti bani in contu meu si eu plec din tara ce mi se poate intampla?mai punetimi intrebari daca nu mam facut inteles!!multumesc