avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... intrebare...astept raspuns
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

intrebare...astept raspuns

Buna la toata lumea,am o intrebare si vreau un raspuns cat mai repede daca se poate!!
Daca prietena mea(fara acte) isi vinde apartamentu si baga toti bani in contu meu si eu plec din tara ce mi se poate intampla?mai punetimi intrebari daca nu mam facut inteles!!multumesc
Cel mai recent răspuns: ionelushh , utilizator 11:29, 9 Februarie 2012
cand a depus banii, a scris si pentru ce sunt depusi in respectivul cont? adica motivul?

si prietena ta nu poseda c.i? sau a vandut apartamentul fara acte de vanzare cumparare?
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
treburile nu stau chiar asa cum am yis eu mai sus...suntem in strainatete si un strain vrea sa vanda un apartament si vrea sa bage bani in cont la pretena mea...nu poate in contu lui ca are ameyi de cateva sute de mii de euro...
Se pot intampla multe .De la faptul ca neplata amenzii poate atrage executarea silita a bunurilor debitorului, iar daca debitorul vinde bunurile , creditorii pot cere revocarea actului de vanzare , si pana la aceea ca omul , daca-si baga banii obtinuti in urma vanzarii in contul altei persoane, nu cred ca e atat de inconstient sa mearga doar pe incredere si sa nu constituie un inscris ,ceva, prin care sa dovedeasca in caz de nevoie ca bani aceia nu i-a daruit pur si simplu , ci doar i-a depus acolo , rezervandu-si dreptul de a dispune de ei.Daca nu procedeaza astfel , ii va fi cam greu sa faca dovada, dar nu imposibil.Asa incat , daca titularul contului se gandeste sa-l insele pe om, as spune sa se mai gandeasca....
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
el o gasit cumparator...acuma el vrea sa bage banii in contu ei si noi vrem sa rupem usa! ce se poate intampla
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2012
gutza19, utilizator
Ce usa? de la apartament? sau...Fiti mai explicit daca tot doriti un raspuns care sa va lamureasca.

Alte discuții în legătură

Mostenire conturi? marina_mica marina_mica Domnilor avocati, v-as ruga frumos sa imi spuneti parerea asupra subiectului pe care il voi expune. Eu si prietenul meu suntem cetateni romani si locuim de ... (vezi toată discuția)
2 plati la intretinere be_my_666 be_my_666 Bune ziua, am o mare dilema si as avea nevoie de ajutor. Locuiesc intr-o gars , dar imi petrec timpul mai mult la prietenul meu. Acum sefa de administratie din ... (vezi toată discuția)
Inselatoria prin care iti pierzi casa Andreeaand Andreeaand Povestea este pentru mine halucinanta. tata a murit. mama e alcoolica. am plecat de acasa la 18 ani, neamaisuportand mediul. in urma cu 2 ani mama a cunoscut ... (vezi toată discuția)