Buna la toata lumea,am o intrebare si vreau un raspuns cat mai repede daca se poate!!
Daca prietena mea(fara acte) isi vinde apartamentu si baga toti bani in contu meu si eu plec din tara ce mi se poate intampla?mai punetimi intrebari daca nu mam facut inteles!!multumesc
treburile nu stau chiar asa cum am yis eu mai sus...suntem in strainatete si un strain vrea sa vanda un apartament si vrea sa bage bani in cont la pretena mea...nu poate in contu lui ca are ameyi de cateva sute de mii de euro...
Se pot intampla multe .De la faptul ca neplata amenzii poate atrage executarea silita a bunurilor debitorului, iar daca debitorul vinde bunurile , creditorii pot cere revocarea actului de vanzare , si pana la aceea ca omul , daca-si baga banii obtinuti in urma vanzarii in contul altei persoane, nu cred ca e atat de inconstient sa mearga doar pe incredere si sa nu constituie un inscris ,ceva, prin care sa dovedeasca in caz de nevoie ca bani aceia nu i-a daruit pur si simplu , ci doar i-a depus acolo , rezervandu-si dreptul de a dispune de ei.Daca nu procedeaza astfel , ii va fi cam greu sa faca dovada, dar nu imposibil.Asa incat , daca titularul contului se gandeste sa-l insele pe om, as spune sa se mai gandeasca....