avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... intrebare...astept raspuns
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

intrebare...astept raspuns

Buna la toata lumea,am o intrebare si vreau un raspuns cat mai repede daca se poate!!
Daca prietena mea(fara acte) isi vinde apartamentu si baga toti bani in contu meu si eu plec din tara ce mi se poate intampla?mai punetimi intrebari daca nu mam facut inteles!!multumesc
Cel mai recent răspuns: ionelushh , utilizator 11:29, 9 Februarie 2012
@legally_aid, vrea sa spuna ca fata transfera banii din contul ei in contul dumnealui, sau ii scoate dintr-un cont si ii depune intr-un altul, apoi domnul (posibil si doamna) revine/revin in Romania. Cam asa am "tradus" eu.;)

Intrebati ce vi se poate intampla, stimate domn..:(. Constituie infractiune ceea ce ganditi (intentionati) sa faceti.
@Gabriela, am inteles unde ,,batea,,, domnul,Doar ca doream sa fiu pe deplin convinsa .
Domnule Gutzza19, ideea este cat se poate de neinspirata, fiindca prietena titulara a contului ar fi si ea cercetata , ambii , mai devreme sau mai tarziu ati fi prinsi si pedepsiti.Si , poater nu doar de lege....aveti grija.
deci eu nu inteleg daca bani or fost bagati la ea in cont,ea poate sa ii scoata oricand sau poate sa ii scoata in 5 ani
Domnule , nu este un forum unde se incurajeaza infractionalitatea ci unul in care se ofera ajutor celor care deja au gresit.
Ar trebui sa renuntati a asemenea idei , cum v-am sfatuit si anterior.
legally_aid a scris:

Domnule , nu este un forum unde se incurajeaza infractionalitatea ci unul in care se ofera ajutor celor care deja au gresit.
Ar trebui sa renuntati a asemenea idei , cum v-am sfatuit si anterior.

decord cu _____legally
chesti din acestea se gassesc pe alte siteu-ri cu hoti si smecheri nu aici....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire conturi? marina_mica marina_mica Domnilor avocati, v-as ruga frumos sa imi spuneti parerea asupra subiectului pe care il voi expune. Eu si prietenul meu suntem cetateni romani si locuim de ... (vezi toată discuția)
2 plati la intretinere be_my_666 be_my_666 Bune ziua, am o mare dilema si as avea nevoie de ajutor. Locuiesc intr-o gars , dar imi petrec timpul mai mult la prietenul meu. Acum sefa de administratie din ... (vezi toată discuția)
Inselatoria prin care iti pierzi casa Andreeaand Andreeaand Povestea este pentru mine halucinanta. tata a murit. mama e alcoolica. am plecat de acasa la 18 ani, neamaisuportand mediul. in urma cu 2 ani mama a cunoscut ... (vezi toată discuția)