va multumesc pentru atentia acordata! ce pot sa fac in cazul in care nu teusesc sa i-au legatura cu nimeni din conducere? teoretic ,luni,13.02.2012 trebuie sa imi reiau activitatea. incotro sa o iau? contractul meu de munca se reia incepand cu 13.02.20012? are dreptul sa ma concedieze in primele 6 luni dupa CCC? nu as vrea sa pierd nici dreptul la somaj.ce este de facut?
sunt angajata incepand cu 15.09.2008 a unei comp financiare.am activat pana pe 23 august 2009,dupa care fiind insarcinata in 4 luni am intrat in concediu medical.Pe 12.02.2012 este ultima zi a concediului de crestere a copilului urmand ca incepand cu 13.02.2012 sa imi incep activitatea. problema este ca firma si-a inchis toate punctele de lucru din tara. intre timp fara ca eu sa stiu,angajatorul si-a schimbat denumirea firmei si domeniul de activitate si nu mai are valabil nici un numar de telefon,nu este de gasit la sediul declarat de ei la registrul comertului. Prin urmare nu am unde sa depun o cerere de incepere a activitatii? am dreptul la somaj deoarece am 7 ani cotizati fara intrerupere.cine imi completeaza actele necesare? se schimba in vreum fel situatia in care firma a cerut dizolvare in sept 2010 si nu i-a fost aprobata? sunt un caz disperat.va multumesc.