avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Activitate duman04

Activitate duman04

totusi, are voie executorul bancar fara hotarare judiciara sa faca popriri ?
am un credit bancar aflat in executare silita , executorul bancar mi-a pus poprire pe conturi cu suma X , am acumulat suma in cont , a fost livrata catre banca creditoare iar acum mai am de platit aproape inca o data suma x . Este corecta procedura ca executorul bancar fara hotarare judecatoreasca sa puna poprire pe cont . De unde pot afla dobanzile care se percep ?
Răspuns la discuția executare silita
Art. 602. - Executarea silita a oricarui titlu executoriu, cu exceptia celor care au ca obiect venituri datorate bugetului general consolidat sau bugetului general al Comunitatilor Europene, se realizeaza numai de catre executorul judecatoresc, chiar daca prin legi speciale se dispune altfel.
Răspuns la discuția executare silita

in momentul declararii contractului exigibil , banaca a calculat suma care mai era de achitat pana la sfarsitul contractului+ bobanda din contract pana la sfarsitul contracului = 4000 ron, ce dobazi se mai adauga????
Daca eu aveam 4000 de platit , am platit in 13 luni (1/3 salariu), si mai am 3800 ron , o sa dureze ani bui pana se v-a lichida , nu inteleg mdifrenta intre camatar si banca .!!
Am facut in 2007 un credit de nevoi personale de 5400.
In 2010 nu am mai platit rata lunara fapt pt care contractul a fost declarat exigibil si EXECUTORUL BANCAR mi-a pus poprire pe conturi.
Suma restanta a fost de 4.000 ron , am platit cu 1/3 din salariu timp de 13 luni (toatal 4000) , iar acum mai am de platit 3.750 ron .
Ce dobanzi se percep in perioada de executare ?
Poate un executor bancar , fara o hotarare judecatoreasaca sa puna oprire pe cont?