avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită urgent credit bancar executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

urgent credit bancar executare silita

am un credit bancar aflat in executare silita , executorul bancar mi-a pus poprire pe conturi cu suma X , am acumulat suma in cont , a fost livrata catre banca creditoare iar acum mai am de platit aproape inca o data suma x . Este corecta procedura ca executorul bancar fara hotarare judecatoreasca sa puna poprire pe cont . De unde pot afla dobanzile care se percep ?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:25, 13 Februarie 2012
faceti contestatie la executare - in instanta...si ceretile dovezi, eventual propuneti expertiza
voi raspunde tot aici:
...din cate stiu...contractele cu banca sunt cu titlu executoriu...insa trebuie verificat contractul si actele aditionale ale acestuia...
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2012
sebastian-barbulescu, utilizator
totusi, are voie executorul bancar fara hotarare judiciara sa faca popriri ?
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2012
duman04, utilizator
Contractele de credit si contractele de garantie accesorii acestuia sunt titluri executorii, conform legii. Executorul nu are nevoie de o alta hotarare, doar face cerere de incuviintare a executarii silite.
Cuantumul creanti il comunica banca. Daca considerati ca este cazul, faceti contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita vladvlad2 vladvlad2 In anul 2007,am incheiat un contract de credit cu Banc..,pentru emiterea unui card de credit de pe care am extras in acelasi an suma de 1400ron. In octombrie ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu sandup sandup Buna ziua, in materie de executare silita, va rog sa ma ajutati cu un sfat: timp de 5 ani am avut poprire pe salariu, in baza infiintarii unei popriri si a ... (vezi toată discuția)
Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)