am un credit bancar aflat in executare silita , executorul bancar mi-a pus poprire pe conturi cu suma X , am acumulat suma in cont , a fost livrata catre banca creditoare iar acum mai am de platit aproape inca o data suma x . Este corecta procedura ca executorul bancar fara hotarare judecatoreasca sa puna poprire pe cont . De unde pot afla dobanzile care se percep ?
faceti contestatie la executare - in instanta...si ceretile dovezi, eventual propuneti expertiza
voi raspunde tot aici:
...din cate stiu...contractele cu banca sunt cu titlu executoriu...insa trebuie verificat contractul si actele aditionale ale acestuia...
Contractele de credit si contractele de garantie accesorii acestuia sunt titluri executorii, conform legii. Executorul nu are nevoie de o alta hotarare, doar face cerere de incuviintare a executarii silite.
Cuantumul creanti il comunica banca. Daca considerati ca este cazul, faceti contestatie la executare.
Poprire salariu
sandup
Buna ziua, in materie de executare silita, va rog sa ma ajutati cu un sfat: timp de 5 ani am avut poprire pe salariu, in baza infiintarii unei popriri si a ... (vezi toată discuția)