In anul 2007,am incheiat un contract de credit cu Banc..,pentru emiterea unui card de credit de pe care am extras in acelasi an suma de 1400ron.
In octombrie 2010 instanta a incuviintat,la cererea Corpului Executorilor Bancari de pe langa BANC..... , executarea silita prin poprire " pana la concurenta sumei de 4227,95 lei plus dobanzi viitoare aferente si cheltuieli de executare ". Angajatorul a dat curs popririi,virand pana in momentul de fata in conturile mentionate de executor suma de 4300 ron .
In anul 2011 se deschide un alt dosar de executare si se incuviinteaza executarea silita in toate formele prevazute de lege ,de data aceasta pentru suma de 5.881,73 lei,executare pentru care am formulat contestatie la executare.
In anul 2012,dosarul de executare este preluat de la Corpului Executorilor Bancari de pe langa Banca[editat] de cartre un Birou de execucutori judecatoresti,care imi comunica faptul ca au dispus reconfirmarea infiintarii popririi asupra veniturilor .pana la concurenta sumei de 7816,70 ron,la care se aduga 1000,27 ron cheltuieli de executare si de procedura.
Cum pot pune capat acestei camatarii din partea BANC..........?Pot pe calea unei singure contestatii la executare sa atac cele doua incheierii de sedinta prin care s-a incuviintat executarea silita prin poprire(in 2010) si prin toate formele incuviintate de lege (in 2011),avand in vedere ca este vorba de acelasi titlu executoriu,in speta contractul de credit.
multumesc
Judecatoria in circumscriptia careia se face executarea este competenta sa judece contestatia atat impotriva executarii silite insesi, a unui act sau a masurii de executare, a refuzului organelor de executare fiscala de a indeplini un act de executare in conditiile legii, cat si impotriva titlului executoriu in temeiul caruia a fost pornita executarea, in cazul in care acest titlu nu este o hotarare data de o instanta judecatoreasca sau de un alt organ jurisdictional, daca pentru constatarea lui nu exista o alta procedura prevazuta de lege.