avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate IoanVictor

Activitate IoanVictor

Am un contract de colaborare (plata/proiect realizat, lunar) cu o firma din Polonia si as dori sa stiu daca trebuie sa platesc impozite/taxe in Romania pentru aceste venituri.

Mentionez ca am obtinut pe 2012 un certificat fiscal de evitare a dublei impuneri (Ro-Polonia) astfel incat sa nu mi se impoziteze banii de 2 ori. Banii din Polonia ii primesc aici, in Romania, intr-un cont in banca.

Va multumesc!
Buna ziua,

Sunt jurnalist si creez foarte mult continut video. Avand in vedere ca nu am o pregatire pe domeniul juridic as vrea sa stiu daca este vreun loc unde sa ma pot documenta cu privire la incalcarea drepturilor de autor pe internet sau poate ma ajuta cineva cu un raspuns pe acest forum. Eu folosesc des in clipuri video atat imagini si melodii de pe YouTube cat si fotografii de pe Google Images, ce-i drept, pe cele din urma foarte rar. Este suficient daca folosesc sursa sau legea prevede si alte obligatii in acest sens? De pe YouTube stiam ca exista o limita de 30 de secunde acceptat mai mult tacit. Mi-ar putea oferi un raspuns cineva cu o pregatire mai ales pe mediul digital?