avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Ce impozite/taxe trebuie sa platesc in Ro daca am ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Ce impozite/taxe trebuie sa platesc in Ro daca am colaborare in Polonia?

Am un contract de colaborare (plata/proiect realizat, lunar) cu o firma din Polonia si as dori sa stiu daca trebuie sa platesc impozite/taxe in Romania pentru aceste venituri.

Mentionez ca am obtinut pe 2012 un certificat fiscal de evitare a dublei impuneri (Ro-Polonia) astfel incat sa nu mi se impoziteze banii de 2 ori. Banii din Polonia ii primesc aici, in Romania, intr-un cont in banca.

Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
IoanVictor, utilizator

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala - impozite in doua tari 25gaby 25gaby Buna ziua, Am o problema. Am lucrat in Romania cam 5 luni si apoi tot 5 luni in Cehia. Acum fac taxele in Cehia. Cei care se ocupa de taxe imi cer neaparat ... (vezi toată discuția)
Residency certificate sau cum pot dovedi ca locuiesc si platesc taxe in ro Gabriel_Anghel Gabriel_Anghel Buna ziua, Cum as putea sa demonstrez unei firme din Polonia (nu chiar firmei dar probabil statului) ca locuiesc in Romania si platesc taxe aici (persoana ... (vezi toată discuția)
Contract furnizor extern pj nerezidenta mmanu mmanu buna ziua incerc sa ma lamuresc cum sa procedez corect si legal situatia sta in felul urmator : - am incheiat un contract de servicii cu un furnizor extern, ... (vezi toată discuția)