Am avut luat permisul pt alcool si in data de 27 noiembrie am primit hotarirea judecatoreasca in care scrie asa;Stabileste fata de inculpat pedeapsa de 10 luni inchisoare.Amina aplicarea pedepsei pe un termende supraveghere de 2 ani de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari.Obliga inculpatul la o munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 30 zile.INTREBAREA MEA ESTE CAND IMI POT LUA PERMISUL DE CONDUCERE?
Sunt persoana juridica si comercializez legume -fructe in tirguri si oboare.Doresc sa stiu daca legea privind comercializarea de legume si fructe a intrat in vigoare?
Sunt persoana juridica si comercializez legume -fructe in tirguri si oboare.Doresc sa stiu daca legea privind comercializarea de legume si fructe a intrat in vigoare?
Tatal meu are dreptul la pensionare ,dar din cauza ca ultima societate la care a lucrat nu vre sa-i elibereze adeverinta cu grupa de muncanu poate iesi acum la pensie ci peste 3 ani. Va rog sa-mi spuneti cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine acea adeverinta. Mentionez ca firma respectiva este desfiintata ,dar arhiva exista la ei
Pot sa inmatriculez o masina adusa din afara fara sa platesc taxa de inmatriculare daca am un copil cu handicap grav cu insuficienta renala, in vederea transportarii lui la spital?