avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Activitate marieta77

Activitate marieta77

Am avut luat permisul pt alcool si in data de 27 noiembrie am primit hotarirea judecatoreasca in care scrie asa;Stabileste fata de inculpat pedeapsa de 10 luni inchisoare.Amina aplicarea pedepsei pe un termende supraveghere de 2 ani de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari.Obliga inculpatul la o munca neremunerata in folosul comunitatii pe o perioada de 30 zile.INTREBAREA MEA ESTE CAND IMI POT LUA PERMISUL DE CONDUCERE?
Sunt persoana juridica si comercializez legume -fructe in tirguri si oboare.Doresc sa stiu daca legea privind comercializarea de legume si fructe a intrat in vigoare?
Sunt persoana juridica si comercializez legume -fructe in tirguri si oboare.Doresc sa stiu daca legea privind comercializarea de legume si fructe a intrat in vigoare?
Discuție pensionare
Tatal meu are dreptul la pensionare ,dar din cauza ca ultima societate la care a lucrat nu vre sa-i elibereze adeverinta cu grupa de muncanu poate iesi acum la pensie ci peste 3 ani. Va rog sa-mi spuneti cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine acea adeverinta. Mentionez ca firma respectiva este desfiintata ,dar arhiva exista la ei
Pot circula in localitatea de domiciliu cu autoturism proprietate personala fara rovigneta ,daca drumul principal este drum national
Discuție taxa auto
Pot sa inmatriculez o masina adusa din afara fara sa platesc taxa de inmatriculare daca am un copil cu handicap grav cu insuficienta renala, in vederea transportarii lui la spital?