avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate roxandrina

Activitate roxandrina

Buna ziua,
Avem o problema foarte delicata si imbarligata si as dori o parere avizata.
Am un credit de nevoi personale luat pentru finantare o afacere pe numele meu pe care nu l-am putut plati la timp din cauza ca treburile merg prost suntem in faliment , credit in care sotul este codebitor.
Zilele acestea am gasit in posta un proces verbal incheiat in 25.03.2014 de sechestru al autovehicolului detinut de sotul meu ca persoana fizica.
Problema aici apare noi am vandut masina la targul de sambata in 15 martie pentru a ne achita unele obligatiile pentru firma, furnizori...
L-am informat si pe cumparator azi, cand am gasit procesul in posta iar acesta a mers cu sotul la RAR unde le-a zis ca masina e blocata in sistem si la regimul permise si inmatriculari acelasi raspuns.
In plus sotu a fost amenintat ca raspunde penal pentru inselaciune.
De executoare nu am reusit sa dau azi
Oare ce este de facut noi pana azi cand am gasit procesul nu am stiut ce proceduri face banca cu executorul, ultima data ne-a spus de popriri pe venituri.
Nu stim unde se poate ajunge, va rog un sfat suntem disperati?
Cautam un avocat suntem din Cluj.

Doresc sa achizitionez o masina noua si am gasit pe un site ceea ce cautam.
Ne-am inteles mi-a trimis factura pe firma (marca, tip si serie sasiu) si i-am platit jumatate din valoare prin O.P.
I-am cerut cartea de identitate a masinii si mi-a spus acum ca masina nu are C.I nici talon pentru ca e noua.
Acest fapt mi-a trezit suspiciuni, si nu stiu ce sa fac sa mai platesc restul de bani sau nu (masina ridicandu-se dupa achitarea complecta).Precizez ca firma nu e reprezentant al acelei marci.