avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters241534

Activitate ContSters241534

Pretul este cel corect.
Va multumesc pentru raspunsuri, sper la ce e mai bine. M-ati incurajat putin!
Multumesc frumos.
Da, antecontractul este incheiat cu data certa. Din nefericire, in momentul in care am achizitionat apartamentul nu am stiut ca exista o ipoteca pe teren. In ce fel ma ajuta inscrierea antecontractului in cartea funciara? Cum as putea sa-l determin pe proprietar sa faca acest lucru?
Va multumesc petru raspunsuri.
Buna,
Am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu o persoana juridica in 2007 pentru un apartament. Am achitat in totalitate contravaloarea apartamentului, s-a facut procesul verbal de predare-primire, m-am mutat in 2008 urmand sa se realizeze intabularile. Incepand cu anul 2010 au inceput sa se faca intabulari pentru unele apartamente, insa pe cand sa ajung si eu firma este in prag de faliment.
Firma constructoare are ipotecat terenul pe care s-a construit la o banca iar firma se afla acum in ianuarie 2012 in insolventa (am inteles ca din aprilie se declara falimentul.) Contractul de vanzare-cumparare este incheiat la notar cu data certa. Ce pot face pentru a-mi intabula apartamentul? Sunt protejat pentru ceea ce am platit?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri,