Lucrand in invatamant ca suplinitoare, am avut cim pe perioada determinata( 1 sept -31 aug). Am ramas insarcinata si am nascut la sfarsit de septembrie 2010,beneficiind de concediu prenatal,de lauzie si intrand de drept in concediu de cresterea copilului pana la 2 ani, la o scoala din oras. Incepand cu 1 sept 2011,m-am angajat la o alta scoala din oras,pana in 31 august 2012,am dus copii dupa acte,am facut cerere de suspendare a contractului, cu data de 1 septembrie,directorul mi-a zis ca se rezolva tot.Decizia de numire in functie urma sa fie ridicata de director de la Isj,in baza ei intocmindu-mi-se decizia de suspendare a cim. Intre timp s-a schimbat directorul in scoala,eu sunandu-l si afland ca acest nou domn director nici nu a fost informat despre mine de la vechiul director,eu fiind in incadrarea lui,ca neprezentata la post . Asadar,in acest moment,eu ce statut am? Eu eram convinsa ca imi merge vechimea incepand cu 1 sept 2011,dar defapt,acest director a uitat sa ma treaca cu cim suspendat, eu neexistand defapt in actele lor? Daca se intampla sa am nevoie sa fiu internata la spital,eu eram convinsa ca sunt asigurata.Cine imi platea factura spitalului,acel fost director? Ce sa fac,sa il dau in judecata? Se mai poate face ceva pentru situatia mea? Daca nu,ce sa fac,pentru a fi asigurata ,sa ma duc sa imi platesc din mana asigurarile de sanatate si vechimea de acum incolo,chiar daca sunt in concediu de cresterea copilului? Sotul nu lucra,daca se intampla ceva,macar eu sa fiu asigurata,pentru amandoi. Multumesc