Buna ziua,
An si eu o problema si as dori raspuns urgent,mai precis pana pe 24 februarie.Tatal meu mai are o sora si impreuna cu aceasta detin de la parintii lor o casa si terenul aferent acesteia. In anul 2002 mi-au facut act de donatie,fiecare pe partea lui de pamant si de casa,fara nici un fel de clauza.Eu am devenit stapan din momentul autentificarii actului.In anul 2010 tatal meu m-a dat in judecata pt a-mi revoca actul de donatie.Motivul a fost ca l-am injurat l-am injurat,l-am batut,l-am amenintat,lucru care nu este adevarat si care nici n-a putu fi dovedit la proces. A pierdut procesul si a facut recurs.A adus martori mincinosi si un certificat medical fals.Cind s-a descoperit ca certificatul medical este fals a fost nevoit sa-si retraga plangerea.A venit hotararea in care s-au dat cheltuieli de judecata 200 lei.Eu nu am avut pretentii la cheltuieli si cum nimeni nu a facut recurs am fost sa iau de la tribunal hot definitive in care scria ca este definitiv prin nerecurare. Procesul s-a terminat in decembrie 2011.Pe data de 3.02 .2012 m-a dat iarasi in judecata pentru revocarea donatiei din aceleasi cauze.Intrebarea mea este daca mai are voie si daca are castig de cauza.Va rog din suflet sa-mi raspundeti cat mai curand pt ca pe 24 02 am prima infatisare. Va multumesc!