avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Activitate buburuza96

Activitate buburuza96

In data de 25.03.2012 am fost asaltati pe strada de Caravana firmei [editat] SA, care a insistat cu oferte pentru a ne modifica abonamentele , specific noi fiind clienti silver (vechi) ai [editat] . Ni s-au facut facut oferte ce pareau convenabile la un abonament ,, Familia?? care urma sa coste , din spusele lor, in jur de 78,00 de RON cu TVA. Eu am insistat pe costul abonamentului daca este acesta si nu altul, pentru ca mi se parea dubios, fiindca 3 abonamente +2 cartele, pe care au insistat sa le transform in abonamente,deci in total 5 abonamente , costau 78,00 Ron, plus un telefon.
Domnisoarele mi-au spus ca acesta este pretul,m-am consultat cu familia si am acceptat oferta. Apoi, urmeaza calvarul: pe 02.04.2012 se emite factura in valoare de 120,90lei.Vazand ca am de plata mai mult decat mi se spusese, m-am conformat stiind ca pe vechiul abonament aveam un cost suplimentar de 2-3 euro, asteptand noua factura de pe 02.05.2012 ca sa ma impac cu gandul ca acesta a fost motivul pentru care am platit asa mult .
Surpriza!!! O noua factura , un nou cosmar, in valoare de 127,98 lei. M-am agitat foarte tare , incercand sa gasesc o solutie. Am sunat la *222, am vorbit cu un operator si am intrebat cat este abonamentul meu, cati euro costa, vrand sa ma lamuresc.. Aceasta domnisoara mi-a spus ca e prea de dimineata sa ma poata ajuta si mi-a spus sa revin. Dupa-amiaza, am sunat din nou, de data aceasta operatorul mi-a facut calcul la cat costa fiecare abonament in parte si ...soc!!! Cele 5 abonamente costau 25 de euro cu TVA. Am intrebat eu ce fac in cazul acesta fiindca nu imi pot permite sa-l platesc avand o situatie financiara dificila, lucru mentionat si in fata angajatelor [editat] care mi-au facut oferta. Operatorul [editat] mi-a spus ca nu ma poate ajuta cu nimic, dar sa merg la magazinul unde am facut contractul ca sa ajungem la o intelegere si sa imi faca o alta oferta.
Am spus si la magazinul [editat] de la Videle si mi s-a spus ca nu ma poate ajuta , ca au trecut 30 de zile si daca vreau sa reziliez contractul , taxa de reziliere e foarte mare.
Am zis:,, Bine, dar eu nu pot plati.De ce mi-ati spus una si ati facut alta. Domnisoara de acolo mi-a spus ca nu stie ce oferta mi-au facut colegele , ca ele sunt de la Cluj, nu a vrut sa-mi dea nici numele, nici date de contact ale lor, desi erau impreuna atunci cand am incheiat contractul.
Aceasta este marea mea problema. Va rog din suflet sa ma ajutati, fiindca am fost pacaliti si furati pe fata de angajatii [editat].
Va multumesc anticipat!!!

[editat - este interzisa postarea in forum a denumirilor de societati cu care aveti probleme. Va multumim]
Răspuns la discuția salariu
multumesc foarte mult!!!
va multumesc pentru raspuns,dar nu m-am exprimat corect, pentru ca am vrut sa ma refer la o autoritate careia pot face plangere in legatura cu calcularea salariului meu.
cu capital de stat
Discuție salariu
Va rog sa -mi spuneti si mie carei autoritati trebuie sa ma adresez pentru verificarea unui calcul salarial,care eu cred ca nu a fost calculat corect si nu este recunoscuta aceasta greseala.Multumesc anticipat.