avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

Va rog sa -mi spuneti si mie carei autoritati trebuie sa ma adresez pentru verificarea unui calcul salarial,care eu cred ca nu a fost calculat corect si nu este recunoscuta aceasta greseala.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: buburuza96 , utilizator 20:20, 13 Februarie 2012
Vă puteţi adresa unui expert contabil, sau contabil autorizat din cadrul CECAR din localitatea dumneavoastră!
PS CECAR se gaseşte în fiecare reşedinţă de judeţ.
In ce sector lucrati , bugetar sau privat?
cu capital de stat
va multumesc pentru raspuns,dar nu m-am exprimat corect, pentru ca am vrut sa ma refer la o autoritate careia pot face plangere in legatura cu calcularea salariului meu.
Daca lucrati in sectorul bugetar , de la data stabilirii salariului trebuia sa depuneti o in termen de 5 zile de la data luarii la cunostinta a actului administrativ de stabilire a drepturilor salariale, la sediul ordonatorului de credite.

Ordonatorii de credite vor solutiona contestatiile in termen de 10 zile.
Impotriva masurilor dispuse persoana nemultumita se poate adresa instantei de contencios administrativ sau, dupa caz, instantei judecatoresti competente potrivit legii, in termen de 30 de zile de la data comunicarii solutionarii contestatiei.

Alte discuții în legătură

Contestație dispoziție stabilire salariu ciuruc ciuruc Am deposedat contestație la dispoziția de stabilire salariu din 1.02 .2017 si nu am primit nici un fel de răspuns. Ce fac acum? Cui ma adresez? (vezi toată discuția)
Contestarea fisei de evaluare IORDANA IORDANA Care este termenul legal in care un angajat bugetar - personal contractual poate contesta in instanta fisa de evaluare anuala? (vezi toată discuția)
Salariu dupa reintoarcere din concediu de ingrijire a copilului doctornori doctornori Sunt medic #-o. Am 10 ani vechime in munca.M-am intors, dupa 2 ani de concediu pentru cresterea copilului, in campul muncii, in octombrie 2009. Am fost ... (vezi toată discuția)