avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestație dispoziție stabilire salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestație dispoziție stabilire salariu

Am deposedat contestație la dispoziția de stabilire salariu din 1.02 .2017 si nu am primit nici un fel de răspuns. Ce fac acum? Cui ma adresez?
Cel mai recent răspuns: ciuruc , utilizator 18:46, 25 Martie 2017
Instantei de judecata. Sunteti functionar public sau personal contractual?
Funcționar public
In ce termen trebuie sa ma adresez instanței de judecată?
Legea 284/2010
art.30
(1) Soluţionarea contestaţiilor în legătură cu stabilirea salariilor de bază individuale, a sporurilor, a premiilor şi a altor drepturi care se acordă potrivit prevederilor prezentei legi este de competenţa ordonatorilor de credite.

(2) Contestaţia poate fi depusă în termen de 15 zile lucrătoare de la data luării la cunoştinţă a actului administrativ de stabilire a drepturilor salariale, la sediul ordonatorului de credite.

(3) Ordonatorii de credite vor soluţiona contestaţiile în termen de 10 zile lucrătoare.

(4) Împotriva măsurilor dispuse potrivit prevederilor alin. (1) persoana nemulţumită se poate adresa instanţei de contencios administrativ sau, după caz, instanţei judecătoreşti competente potrivit legii, în termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicării soluţionării contestaţiei în scris.


Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de 30 de zile din legea nr. 284/2010 sau termenul de 6 luni din legea nr. 554/2004? LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. In situatia emiterii unei decizii de salarizare pentru un functionar public, dupa efectuarea plangerii prealabile prin care se cere anularea ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii 153/2017 Autism23 Autism23 Buna seara! As dori sa stiu cum se aplica legea 153/2017 si pentru ce categorie de personal ? Lucrez intr-o institutie publica afla in subordinea consiliului ... (vezi toată discuția)
Termen contestare decizie modificare salariu Bog-Ppvc Bog-Ppvc Bună ziua, în ce termen se poate contesta o decizie emisă de o instituție publică prin care s-a micșorat salariul? Pe decizie scrie termenul de 30 de ... (vezi toată discuția)