avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Activitate adelinamicu

Activitate adelinamicu

Răspuns la discuția Dreptul de proprietar
Multumesc, o zi buna!
Buna dimineata, sotul meu si fratele lui au facut un contract, in urma caruia fratele lui ii ceda tot in schimbul intretinerii mamei lor pana la deces. Soacra mea a murit in timpul casniciei noastre, deci clauza de uzufruct s a stins. Sotul meu a devenit proprietar de cand clauza de uzufruct se stinge sau din momentul in care ei au semnat intelegerea? Iar acum mai trebuie facut ceva cu actele acelea, o reactualizare?copiii nostrii pot sa l mosteneasca?
Sunt in concediu de crestere a copilului pe un an. In prezent as dori prelungirea perioadei de la un an la doi. Este posibil acest lucru avand in vedere ca am avut CIM pe perioada determinata? Multumesc.
Răspuns la discuția Acte de mana
da, este vorba de bunuri imobile. Multumesc frumos pentru raspunsul dvs. Cum pot obtine o programare pentru o consultatie la dvs?
Discuție Acte de mana
Imi puteti spune, va rog, daca actele de mana, netrecute pe la notariat, semnate si de martori sunt valabile? Multumesc.
Sunt angajata pe perioada determinata de un an si insarcinata in 31 de saptamani. Contractul a fost incheiat pentru perioada 01.05.2011-30.04.2012. DPN -ul va fi 19-23 aprilie 2012. Am dreptul la concediul prenatal si la cel de crestere al copilului avand in vedere ca la momentul nasterii copilului voi avea 11 luni si 18 zile de cotizare? Cum ar trebui sa procedez pentru a ma bucura de aceste drepturi? Multumesc frumos pentru atentie.