in mod anormal nimeni nu a solicitat prezenta mamei mele ... printr-o pura intamplare am afltat ce urmeaza sa se intample... prezenta mamei mele ar putea impiedica aceasta tranzactie? sau ar fii ultima sansa prin care si-ar putea recupera drepturile? va multumesc!
problema cea mai grava este ca maine dimineata se va semna contractul de vanzare al apartamentului eu am aflat acum cateva ore si nu stiu ce pot face in acest caz, pentru a-si obtine ceea ce i se cuvine pe cale legala mama ar trebui sa il dea in judecata pe tatal meu? imi cer scuze daca nu sunt tocmai corecta in exprimare dar ... sunt socata de ce se intampla ...
deci sa inteleg ca il poate vinde cu usurinta fara semnatura mamei? nu exista nici o forma legala prin care sa il pot obliga sa ii restituie partea ei, adica acele drepturi de creanta? va multumesc mult.
buna seara va rog frumos daca ma puteti ajuta , cu cateva raspunsuri,parintii mei in prezent sunt casatoriti, au locuit impreuna intr-un apartament pana acum 3 ani , mentionez ca apartamentul a fost cumparat de tatal meu in rate inainte de casatorie,iar dupa casatorie s-a continuat plata ratelor,iar acum as vrea sa stiu daca tata poate vinde apartamentul fara semnatura mamei mele,va multumesc si astept raspuns cat mai urgent , nu stiu ce am de facut in aceasta situatie si nu stiu cum sa procedez.