ok si daca ii pun prin mandat postal de exemplu maine toate suma de bani mai putin cheltuielile de judecata,nu pot face actiune in instanta pentru buna mea credinta si sa cer eventual plata esalinata a cheltuielilor de executare eu avand doi copii in intretinere si rate la banca
buna,
am un process pierdut in urma caruia trebuie sa platesc cheltuieli de judecata.Problema mea este ca avocata pe care am avut-o mi-a spus sa nu platesc pentru ca nu mi s-a specificat un cont bancar in care sa virez banii.Insa eu m-am trezit acum cu o executare si implicit cheltuieli suplimentare pentru intocmire dosar de executare.Am vreo sansa sa depun contestatie in instanta,deoarece nu am fost somata anterior ca trebuie intr-un termen anume sa platesc datoria?Respectivul este un tip razbunator si de fapt asta urmareste sa imi creasca datoriile,au fost bagate pe langa cheltuieli de executare si tarif avocet,nu am fost notificata absolut deloc.va rog sa ma sfatuiti daca am vreo sansa sa nu platesc cheltuielile de executare,(cele pentru chletuieli de judecata le platesc fara nicio problema).Multumesc
din ce am citit pe aici diurnele sunt deductibile si ar tb impozitate.can eu am divortatin 2004 diurnele nu erau luate in considerare la calculul pensiei alimenatre.s-a modificat ceva in acest sens?.adica as putea deschide un proces in instanta pentru marirea pensiei alimentare unde sa fie luate in calcul si veniturile obtinute din diurna,deoarece se stie ca soferii pe tri sunt angajati cu minim pe economie si de fapt ei castiga mult mai mult tocmai datorita acetor diurne.
multumesc
vin cu o precizare,poate mai sunt persoane in speta mea ......trebuie sa obtii obligatoriu dupa ce ai facut plata un certificat de atestare fiscala de la finante ca sa poti fi repus in drepturi,simpla chitanta nu este suficienta.......in Arad de unde sunt si eu au fost mamici carora li s-a suspendat plata indemnizatiei,cu toate ca au platit datoria in 30 ian 2012,asa de bine lucreaza functionariii nostri
sincer mi se pare un abuz....un foarte mare abuz.....mie statul nu imi suporta aceasta indemnizatie .....eu mi-am castigat acest drept prin munca si am contribuit lunar la bugetul de stat...daca nu munceam nu as fi primit acesti bani....vechimea mea in munca este de 15 ani.......oare chiar nu as avea castig de cauza in instanta?
multumesc de raspuns.....dar din ceea ce citesc aici are la baza OUG 124/2011...este posibil sa imi fie suspendata pana la plata datoriei...si daca daca este legal sau ma pot adresa instantei?...mi se mai spune ca pot formula contestatie in termen de 30 zile la Agentia Judeteana pentru plati si inspectie sociala
Buna ziua.....va rog sa-mi spuneti daca se poate pune poprire pe indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani......pentru o datorie la bugetul local am fost instiintata ca mi s-a suspendat plata indemnizatiei incepand cu 01.02.2012
Multumesc