Bine, atunci intrebarea mea este: care sunt etapele pe care trebuie sa le urmez eu personal, pentru contestarea dispozitiei de ridicare auto de catre politia locala sector 4 si contestarea procesului verbal care va sosi curand?
Am inteles ca se poate contesta pe cont propriu nu doar prin avocat.
Buna ziua, doresc sa contactez un avocat specializat in Contencios Administrativ, pentru a inainta o plangere si contestatie in instanta privind o dispozitie de ridicare a autovehicului personal parcat regulamentar. Lasati-mi um mesaj si va voi contacta imediat, deoarece doresc sa demarez urgent acest proces. Multumesc, Simona
Am fost dat in judecata de catre un vecin (de fapt, de firma al carui administrator este acest vecin) alaturi de alti 2 vecini, pe motivul ca ii lipsesc 83 mp din suprafata terenului sau. Cerintele sale sunt :
"1.obligarea paratilor posesori neproprietari la lasarea in deplina proprietate si posesie a supraf. de teren de 83 mpr repreyentand diferenta intre supraf. de 429 mp dobandita prin cumparare si supraf. de 346 mp inscrisa actualmente in CF.
2.stabilirea liniei de hotar intre imobilul proprietatea subscrisei si imobilele proprietatea paratilor prin fixarea semnelor corespunzatoare.
3.obligarea PARATILOR (nu a paratilor posesori neproprietari) la plata cheltuielilor de judecata ocazionate cu prezentul litigiu reprezentand onorariu de avocat, taxa judiciara de timbru, timbru judiciar si onorariu expert."
Intrebarile mele sunt:
Este de ajuns o expertiza a unei echipe de cadastru efectuata cat mai repede posibil(deoarece nu am realizat pana acum nici una) pentru a/mi demonstra nevinovatia?
Pot instiinta instanta ca reclamantul a chemat doar 3 dintre cei 5 vecini cu care se invecineaza proprietatea sa, intr-o masura mult mai mare decat cu proprietate mea ?(zidul comun intre mine si dansul este de 9 m iar intre dansul si alt vecin neimplicat in proces este de 35 m)
Ce valoare au celelalte probe(martori etc.) daca expertiza demonstreaza ca suprafata inscrisa in actul de vanzare cumparare este aceeasi cu cea masurata?
Conform cerintei 3 a reclamantului eu trebuie sa suport cheltuieli de judecata chiar daca ies nevinovat din acest proces???
Pot sa cere daune reclamantului in acelasi proces si intre ce valori fluctueaza acestea(luand in considerare si expertiza efectuata)?
Va rog, am nevoie de ajutorul dvs!