singura mea problema e ca vroiam sa il fac cadou... si cu reparatul... nu era un avantaj. m-i s-a spus ca atuci cand nu trece o perioada de aproximativ o luna de la data cumpararii magazinu respectiv este obligat sa il schimbe nu sa il repare. asta vroiam sa stiu ku exactitate de la dumneavoastra pt k sursa anterioara nu era oficiala (ca sa zic asa), si vreau sa fiu sigur!
Am achizitionat un mixer de la un magazin de specialitate, i s-a facut proba in prezenta mea dar ajungand acasa si probandu-l inca o data am constatat ca miroase din ce in ce mai mult a ars (incins) ...
Intrebarea mea este: daca revin la magazinul respectiv dupa doar 3 zile fara a fi folosit respectivul produs garantia prevede schimbarea sau repararea lui?? iar daca raspunsul dumneavoastra va fi "schimbare" iar eu nu voi beneficia de acest avantaj pot suna cu incredere la "opc"?
Va multumesc anticipat!!!
EDITAT - corectat greseala, conform mesajului consecutiv :)
Aveti la dispozitie butonul "Editeaza" daca doriti sa completati sau sa corectati - si nu au trecut 30 minute, si nu a postat nimeni intre timp.