si eu am primit o notificare poprire salariala de la o firma de recuperare care a cesionat un contract de la banca creditoare.,aratand ca acel contract tine loc de titlu executoriu .e legala poprirea?cum se poate contesta?
si totusi in urma primirii acestei notificari de poprire ,serviciul de contabilitate al institutiei unde lucrez spune ca e obligata sa aplice poprierea .doresc sa mi se retina valoarea debitului initial, aproximativ 7mii lei pe care firma de recuperare l a cesioionat de la banca. desi pana acum un an am platit 4mii lei catre firma de recuperare aceasta sustine ca suma platita a acoperit doar penalitatiile si nu a stis nimic din debitul initial.acum in notificare imi impune dobada pe creditul initial plus o mie cincui sute de lei pe care ii considera dobanda legala eu vrea sa platesc doar debitul preluat de la banca si sunt consternata sa aflu ca am platit pana acum doar dobanzi cum pot sa ma apar legal? e corect sa platesc atata in plus si e legala poprierea fara hotarare judecatoreasca?
am primit o notificare de proprire salariu la institutia unde lucrez ca bugetar de la o firma de recuperare. aceata firma spune ca a preluat creanta de la banca la care am intarziat sa platesc ratele .am platit firmei de recuperari o treime din debitul principal. De doi ani nu am mai putut plati si firma de recuperare mi a trimis o notificare de proprire salariu pe debitul restant la care a adaugat dobanzi mari. doresc sa platesc doar debitul principal fara dobanzile despre care nu stiu cum s au aplicat insa firma mi a spus ca nu e posibil sa nu platesc si dobanzile doresc sa stiu daca este legal sa se aplice proprire pe salariu(nu exista o hotarare judecatoreasca) si daca dobanzile(comisioanale etc) sunt legale si daca trebuie platite? cum pot sa contest legal?