Daca am inteles bine, pot solicita instantei sa puna poprire pe salariul lui?
Iar referitor la custodia comuna mi se pare mai mult decat aberant.., pentru ca acest om nu a stat o zi cu copilul si nici nu il intereseaza binele copilului, mai mult decat atat a recunoscut in fata instantei ca acest copil nu la dorit si ca mi-a solicitat sa avortez, este evident pentru cine vrea sa vada ca aceasta solicitare a lui este facuta doar pentru a ma sicana si pentru a ii propune probabil o intelegere sa scape cu 200-300 ron pensie de intretinere.
Procesul e deschis la judecatoria sect.4, cunoasteti cumva sunt practicile aici?
PS. Am solicitat si plata retroactiv de la nasterea copilului, avand in vedere ca niciodata cu a contribuit cu nimic, nu a venit nici la botez, iar singurul cadou facut copilului a fost un maimutoi de plus in urma cu 2 luni, cand copilul a implinit 1 an.
Am un baietel de 1 an si 2 luni, nu am fost casatorita cu tatal copilului, nu am locuit impreuna niciodata, el nu a dorit copilul si ne-a despartit cand eu eram insarcinata in 6 luni. El a recunoscut copilul iar acum sunt in proces cu el pentru stabilirea domiciliului copilului, incredintarea acestuia spre crestere si educare mie si obligarea tatalui la plata unei pensii de intretinere, deoarece nu a contribuit cu nimic niciodata de cand s-a nascut copilul si pana in prezent. El a facut o intampinare la cererea mea de chemare in judecata si a solicitat custodie comuna si program de vizita 4 zile pe saptamana adaugand la dosar extrase de cont prin care sa dovedeasca ca plateste lumina, telefon, asigurare de viata, nu stiu ce credite. Am doua intrebari si anume: Ce sanse am sa obtin custodia unica a copilului si Daca pot sa obtin un cuantum maxim al pensiei de intretinere adica 25% din venitul lui. Salariul de incadrare al lui lunar este de 7000 ron iar conforma extraselor de cont depuse la dosar viramentul salarial este in medie de 8000 ron. Deci pensia de intretinere pentru copil ar trebui sa fie calculata in functie de adeverinta de salariu sau de veniturile lunare realizate? Oricum ar fi, cuamtumul pensiei ar putea fi intre 1700 si 2000..daca nu se iau in calcul cheltuielile, care conform inscrisurilor depuse de el la dosar sunt in medie de 3000 ron lunar.
Cred ca este important sa mai mentionez ca in urma cu 5 luni s-a insurat cu o fata bogata cu venituri salariale de minim 3000 euro (lucreaza intr-o multinationala intr-o pozitie de top management la nivel european), deci nu se pune in discutie ca ar trebui sa o intretina pe ea.
Va multumesc anticipat pentru ajutor:D