cum pot sa aflu daca exista o firma in jud Timis sau in alte parti care se ocupa cu intocmirea documentelor pt arborele genealogic .. va multumesc anticipat
multumesc frumos.. dar pentru asta unde trebuie sa merg, pot sa merg la Fisc sa platesc din urma( de ex 12 luni in urma) si asa mi se acorda si mie indemnizatie pt cresterea copilului? sau trebuie sa platesc si un an in urma si tot anul in curs.. multumesc
tin sa precizez ca din vara 2009 sunt casnica prin urmare nu am cotizat nimic la stat si sotul la fel nu lucreaza.. suntem casatoriti de 1 luna iar copilul se va naste intr-o luna jumate .. e primul copil.. poate va ajuta cu ceva informatiile astea
va rog frumos cine poate sa ma informeze si pe mine in legatura cu primirea indemnizatiei de crestere a copilului si alocatia de stat.. sunt viitoare mamica si sunt casnica... intrebarea mea e : daca imi platesc la CAS asigurare de sanatate din urma plus pe anul in curs..beneficiez de indemnizatie? sau unde mai trebuie sa merg sa fac plati pt a beneficia 1 an sau 2 de alocatie si indemnizatie de cresterea copilului.. va rog frumos sa ma ajutati sa imi spuneti in mod cert ce am de facut. multumesc anticipat!