avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... arbore genealogic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

arbore genealogic

cum pot sa aflu daca exista o firma in jud Timis sau in alte parti care se ocupa cu intocmirea documentelor pt arborele genealogic .. va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2012
byya24, utilizator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 19:51, 15 Martie 2012
Incercati sa apelati la o agentie de detectivi particulari din judetul dvs. care se ocupa si de intocmirea arborelui genealogic.
multumesc frumos
Sunt studii stiintifice care au demonstrat ca si ADN-ul poate fi "educat" :) (va rog nu luati comentariul meu ca si ceva negativ) succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare dispoztiv prin afisare dorinus dorinus Inculaptul este judecat in lipsa, fiind plecat din tara, lucru cunoscut de instanta. Este citat atat prin afisare la sediul consiliului local, cat si la adresa ... (vezi toată discuția)
Detectiv particular Fata_mxgana Fata_mxgana Intrebare... chiar daca am mai gasit subiectul in forum, nu am inteles raspunsurile. Pentru a obtine atestatul de detectiv particular e neaparat nevoie sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni detectiv sau politist de investigatii criminale? ClaudiuOvi ClaudiuOvi Buna ziua! Sunt licean si as vrea sa urmez dreptul dupa terminarea liceului.As dori sa devin acea persoana care se ocupa cu urmarirea suspectilor,elucidarea ... (vezi toată discuția)