avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate ayseia13

Activitate ayseia13

am adresa facuta catre asociatie in care le-am explicat situatia, ca sa nu zica ca nu s-a stiut, are numar de inregistrare dat de asociatie, dupa vreo 2-3 luni mi-au dat raspuns, exista la asociatie originalele la procesele verbale , am si eu xerox dupa toate hartiile.
Presedintele este plecat din tara pt 2 saptamani si ceilalti au luat aceasta decizie in lipsa lui. sunt cu intretinerea la zi. sunt curioasa daca legal se poate ca ei sa anuleze toate chitantele care s-au taiat din luna noiembrie? aceste procese verbale nu se pot anula doar in instanta??
am avut probleme cu tevile de caldura, partea comuna(s-au spart), am anuntat administratorul dar neavand bani sa le repare, impreuna cu presedintele si restul persoanelor din comitet, au hotarat printr-un proces verbal ca pana la rezolvarea problemei voi fi scoasa de la plata calduri, mentionez ca nu am beneficiat toata iarna de caldura.dar acum vor sa anuleze acele 2 procese verbale, semnate de toti membri si cu stampila asociatiei si sa platesc din urma caldura adica din luna noiembrie. este legal ce vor ei sa faca? aceste procese nu au nici o valoare? mai mult cineva din bloc intr-o sedinta a rupt unul dintre aceste procese verbale din caietul administratorei, mentionand ca nu are nici o valoare si ca in bloc se face cum vrea el. ce pot face?
Locuiesc la et 4 iar terasa blocului este intr-o stare jalnica, odata cu topirea zapezi a inceput sa ploua in casa, apa infiltrata ajungand la unele apartamente chiar si la etajul 3 si 2.Cei de la etajul 4 se plang de vreo 3 ani,dar fosta administratora si proprietari de la etajele 3.2.1 spun ca ei nu locuiesc la ultimul etaj si nu ii intereseaza deoarece terasa s-ar fi reparat acum vreo 6 ani. Fond de reparatie si de rulment nu exista,deoarece fosta administratora a decis (singura) folosirea in alte scopuri. Legal se poate repara terasa din bani fiecarui proprietar de la ultimul etaj iar acesta sa fie scos de la intretinere? Ma gandesc sa nu mai platesc cotele de intretinere incepand cu luna decembrie si la primavara sa repar terasa.Va multumesc.O zi buna.
In urma unor amenintari, insulte si jigniri din partea unor locatari si a fostei administratore(care a fost demisa deoarece s-au gasit nereguli privind activitatea ei) dintr-o asociatie de proprietari care doresc sa nu se respecte legea privind calcularea cotelor, noua conducere, presedintele, vicepresedintele si noul administratorul si-au dat demisia, deoarece nu au vrut sa lucreze cum vor uni locatari, aceasta ducand la nerespectarea legi. Iar acum nimeni nu vrea sa prea actele si sa se ocupe de asociatie.In acest moment nu se ocupa nimeni pe asociatie, de plata furnizoriilor, etc. Ce se poate face in acest caz si daca presedintele, vicepresedintele si administratorul ar putea pati ceva? Precizez ca vicepresedintele a facut o plangere la politie pentru amenintare, insulte si jigniri din partea familiei fostei administratore.Va multumesc.O zi buna.