avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Activitate Activ Investigatii SRL

Activitate Activ Investigatii SRL

Răspuns la discuția Plangere penala de inselaciune
Aveti dreptate, dar eu nu i-am inselat cu nimic. Este un contract pe care din pacate nu l-am putut respecta , au o hotarare judecatoreasca de executare silita . Nu vad unde este inselatoria/
Multumesc mult pentru raspuns. Incerc sa imi platesc toate datoriile restante , dar nu intotdeauna se intampla sa si putem. Dar in nici un caz nu am avut sau am intentia sa insel. In mod normal, daca in derularea acestui contract se comitea o infractiune , nu trebuia sa fie intai plangerea penala in care ei se constituiau parte civila ?
as fi prea fara obraz daca v-as trimite plangerea penala pe care ei au redactat-o si mi-au trimis-o pe mail ? De abia luni ma voi duce si la politie sa vad daca s-a schimbat ceva in relatarea lor, dar nu cred pentru ca nu exista motive de inselaciune
La dosar nu exista vreo dovada a comiterii infractiunii de inselaciune. ci doar faptul ca am datorie restanta in suma de... si sunt enumerate facturile restante. Au castigat un proces civil, au o hotarare judecatoreasca de recuperare a datoriei( eu nu am fost citat la acest proces) etc. Nu am refuzat sa platesc , dar, din pacate afacerile nu merg atat de bine , am pus pe primul plan copii si nevoile lor , in felul acesta ramanand dator . Dar , incerc sa platesc din fiecare contract pe care il semnez ( ceea ce nu prea se mai intampla ) .
Buna ziua ,

Am inregistrat datorii la plata chiriei unui sediu , catre o persoana juridica. Am platit cand am putut, am vorbit cu dansii la telefon, nu m-am ascuns si nici nu am incercat sa dau teapa. Acum , am fost anuntat ca exista o plangere penala de inselaciune contra mea. Intrebarea este ce atrage dupa sine acea plangere si daca este intemeiata, in conditiile in care eu sunt de buna credinta. Este posibila o plata esalonata a datoriei?