Barbatul a aflat dupa 16 ani de la nastere ca acest copil nu este al lui, drept pentru care nu mai este sotul acelei mame de ani buni, insa el a ramas ca si tata. Deci, nu mai este nicio sansa pentru actiunea in tagaduirea paternitatii?
Buna ziua, as dori sa stiu daca testul ADN este posibil a fi cerut din partea unui tata catre fiica lui, care are 25 de ani si, care a fost crescuta de el, fara ca acesta sa stie ca tatal natural este alt barbat, de fapt. Intentia este de a o nu mai recunoaste ca fiica si cum se procedeaza in cazul in care aceasta nu doreste testul?
Va multumesc.
Acuma mi-e mai clar, doresc sa se asigure ca nu voi ataca acel act in viitor. Va multumesc, asa inteleg :-). Dar contract de vanzare-cumparare pot face parinii cu doar unul dintre copii? Acest act nu se poate ataca?
Va multumesc. Nu cred ca am drept de proprietate, de aceea nu mi-e clar. In ce situatii este nevoie de semnatura celuilalt copil, atunci cand parintii decid sa "imparta" ceva?
Parintii mei doresc sa faca un contract de intretinere cu sora mea, drept pentru care mi-au solicitat semnatura mea in favoarea cedarii partii mele. Ma intreb si nu mi-este clar de ce este nevoie de semnatura mea la notar? De ce nu au avut nevoie de acceptul meu si in cazul cand i-au facut donatie o alta casa?
Va multumesc.