avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate i_nico

Activitate i_nico

In anul 2007 mi-am depus dosarul la Primaria Chitila pentru a beneficia de un loc de casa in cadrul programului ''Locuri de casa pentru tineri".
Conditiile pe care trebuia sa le indeplinesti erau sa ai facultate, sa fi casatorit, sa ai cont in banca ( lucru pe care nu il inteleg), sa nu ai alte proprietati, sa ai un loc de munca. In afara de faptul ca nu sunt inca legal casatorita si ca pe vremea aia nu aveam un loc de munca indeplineam unele conditii.
Cei de la primarie treabuiau sa vina sa constate unde stai si in ce conditii, lucru care nu s-a intamplat. Cumva aceste locuri de casa se dau pe ochi frumosi pentru ca au primit locuri de casa oameni care nici ei nu indeplineau conditiile.
Daca este cineva care s-a mai confruntat cu aceasta situatie sau stie despre ce este vorba in acest program l-as ruga sa ma sfatuiasca ce as putea sa fac ...pentru ca in momentul de fata stau cu chirie.
Răspuns la discuția demisie
Va multumesc frumos!
ce ma sfatuiti sa fac in acest caz...daca aceste puncte 3 si 4 sunt gresite ...decizia nu mai este valabila?
adeverinta de vechime se da chiar daca am lucrat 2 saptamani in cadrul firmei?
si despre nota de lichidare ce imi puteti spune?
S.C. ......
Sediul.........
C.i.F.........
Reg.Comertului.......

DECIZIA NR..../..........

Avand in vedere cererea inaintata de Dl.(D-na) ......................pentru incetarea contractului de munca ca urmare a acordului partilor, inregistrata la socoetatea si nr..../..... si tinand seama de dispozitiile legale in materie, administratorul societatii,

DECIDE:
Art.1 Incepand cu data de....... inceteaza raporturile de munca cu salariatul(a) ............, conform cu prevederile art.55 lit.b din Codul Muncii.

Art.2 Prezenta decizie va fi comunicata salariatului in termen de 5 zile calendaristice de la data emiterii.

Art.3 Prezenta decizie va fi inregistrata la ITM Mun.Bucuresti in termen de 5 zile de la data perfectarii acesteia.

Art.4 prezenta decizie poate fi contestata in termen de 30 zile calendaristice de la data comunicarii la Judecatoria sectorului 2 Bucuresti.

Administrator, Am primit 1 exemplar,
Numele si prenumele..........
Semnatura.....................
Data...................................
As mai avea o intrebare vizavii de situatia mea....In cele din urma am semnat o decizie de incetare a contractului de munca...Ce se intampla mai departe?..astept sa mi se dea nota de lichidare sau trebuia sa mi se dea in momentul in care am semnat decizia?...Imi cer scuze ca pun astfel de intrebari, numai ca sunt tanara si e prima oara cand m-am angajat si mi-e teama sa nu cumva cei de la fostul loc de munca, sa abuzeze de acest lucru...pentru ca banii pe acele zile de munca eu nu i-am luat , si nici ei nu spun nimic...
Va multumesc frumos pentru lamuriri...O zi frumoasa!
Bun...e bine ce am facut in aceasta situatie ?...sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac mai departe.. sau ce ar fi trebuit sa fac ...
Se poate face carte de munca fara toate actele necesare?...mai precis fara cazier judiciar?...in cat timp de la data la care aduc toate actele?...

DOMNULE ADMINISTRATOR

Subsemnatul ________________ domiciliat in __________ , Str. _________________, identificat cu C.I. seria XR nr. __________, eliberat de ___________ la data de ___________, CNP ______________, avand functia de _____________ la SC _____________ SRL ________, in temeiul art. 55, litera b din Legea nr. 53 / 2003 privind Codul Muncii, va rog respectuos sa imi aprobati incetarea activitatii din motive personale prin acordul partilor, incepand cu data de _____________.

Va multumesc .

Aceasta a fost demisia mea desigur completata si semnata...

Discuție demisie
Buna ziua! M-am angajat de aproape 2 saptamani la o firma si am apucat sa semnez un contract de munca, dar ieri mi-am dat demisia cu acordul ambelor parti,fara preaviz....doamna contabila mi-a zis sa vin sa semnez o cerere de incetare sau de incheiere a contractului de munca...e obligatoriu sa semnez ceva sau sa urmez niste etape...???....si as mai vrea sa ma lamuresc in ce caz pot depune dosarul pentru somer... astept un raspuns...multumesc