avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum da primaria locuri de casa pentru tineri?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum da primaria locuri de casa pentru tineri?

In anul 2007 mi-am depus dosarul la Primaria Chitila pentru a beneficia de un loc de casa in cadrul programului ''Locuri de casa pentru tineri".
Conditiile pe care trebuia sa le indeplinesti erau sa ai facultate, sa fi casatorit, sa ai cont in banca ( lucru pe care nu il inteleg), sa nu ai alte proprietati, sa ai un loc de munca. In afara de faptul ca nu sunt inca legal casatorita si ca pe vremea aia nu aveam un loc de munca indeplineam unele conditii.
Cei de la primarie treabuiau sa vina sa constate unde stai si in ce conditii, lucru care nu s-a intamplat. Cumva aceste locuri de casa se dau pe ochi frumosi pentru ca au primit locuri de casa oameni care nici ei nu indeplineau conditiile.
Daca este cineva care s-a mai confruntat cu aceasta situatie sau stie despre ce este vorba in acest program l-as ruga sa ma sfatuiasca ce as putea sa fac ...pentru ca in momentul de fata stau cu chirie.

Alte discuții în legătură

Legea 15/2003 sanduatina sanduatina Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am gasit un teren aflat in posesia unor tineri in baza Legii 15/2003 - acordarea de terenuri pentru ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa.. niste sfaturi AndOne1 AndOne1 Nu va intreb daca da sau ba.. eu imediat fac 18 ani.. si pur si simplu m'am saturat de tot #-o. Atata cearta , din orice prostie. Atata stres din nimicuri. ... (vezi toată discuția)
Drept la proprietate al copilului dupa divort marces marces As avea si eu o intrebare: Parintii mei au divortat cand eu aveam 4 ani , imediat dupa evolutie , eu am ramas sub tutela mamei , tatal a renuntat la dreptul ... (vezi toată discuția)