in anul 1990 parintii mei au cumparat cu acte de vanzare cumparare(fara clauze)o casa la tara de la niste rude (unchi si matusa) ,care sunt si vecinii nostri /in anul 2010 dupa moartea unchiului matusa afirmand ca ea nu a vandut de fapt niciodata casa parintilor mei,a mutat gardul dintre cele 2 proprietati cu 3 metri in terenul nostru (gard situat acum la 1 metru de casa noastra),mentionez ca a distrus gardul dintre cele 2 proprietati si a pus in schimb altul de plasa ,dupa aceasta operatiune a pus un caine mare lup langa gard si a inceput sa planteze copaci pe bucata de pamant luata cu forta in special pe langa gard ,sustinand ca acolo ar fi hotarul firesc/toate incercarile de mediere pe cale pasnica au fost in zadar/as dori un sfat de la o persoana competenta /mai am o singura intrebare ,, ce pot eu pati daca as muta inapoi gardul pe vechiul hotar(cel legal dintre cele 2 proprietati)cu siguranta in timpul acestei operatiuni matusa mea ar fi in stare sa sara si la bataie /sincer doresc o rezolvare legala /parintii mei ar dori sa vanda casa ,dar cu asa vecini nu cred ca o sa avem cumparatori /va multumesc