avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate c2009cristi

Activitate c2009cristi

Buna Ziua,

Acum cativa ani am infiintat un SRL impreuna cu un vechi prieten (suntem 2 asociati 50% cu 50% si suntem amandoi administratori), intre timp ne-am certat si pe asociat nu-l intereseaza situatia firmei, nici nu mai dau de el, cred ca e plecat din tara (el nu are nimic pe numele lui, deci nu are ce pierde).
Nici nu stiu ce sa fac la depunerea Bilantului, ca AGA trebuie semanata de amandoi.

Ma puteti sfatui ce pot face? as avea nevoie de consultanta, de cineva care a mai solutionat astfel de cazuri....

PS: Firma nu are datorii, are activitatea pana pe data de 10.05.2013,

Multumesc anticipat
Cristi
Buna Ziua,

In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspuns.
Sincer sa fiu m-as bucura daca ar fi asa usor :)
Ma puteti ajuta? oferiti consultanta?

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

O zi cu soare....
Buna Ziua,

Acum cativa ani am infiintat un SRL impreuna cu un vechi prieten (suntem 2 asociati 50% cu 50% si suntem amandoi administratori), intre timp ne-am certat si pe asociat nu-l intereseaza situatia firmei, nici nu vrea sa-mi cesioneze mie partea lui, nu ma mai pot intelege cu el (el nu are nimic pe numele lui, deci nu are ce pierde).

Ma puteti sfatui ce pot face? macar sa nu mai fie administrator ? daca nu-l pot elimina din firma.

PS: Firma nu are datorii, are activitatea suspendata de 2 ani, dar nu vreau sa stau la mana asociatului sa faca vre-o tampenie si sa platesc si eu:))

Multumesc anticipat
Cristi