avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate addelyn

Activitate addelyn

Buna ziua!
Am cumparat un apartament in sectorul 3 si mi-a venit o scrisoare de la Directia Venituri Buget Local cu suma pe care o am de platit ca impozit pe cladiri. Problema este ca a venit pe numele fostului proprietar, unde trebuie sa ma duc sa fac schimbarea de nume la Primarie sau la Directia Venituri? (ca la ce coada este la Directia Venituri nu reusesc sa primesc curand o indrumare).
Multumesc!
Buna ziua!!
Anul trecut...cred ca in data de 15.11.2011 tocmai ce am iesit de pe strada pe drumul national, depasesc o masina (dacia 1300) care mergea cu 35 km/h si dupa 250 de metrii virez pe o strada la dreapta moment in care cel cu dacia intra in mine, eu ricosind intru-un Sprinter parcat.
A venit Politia a facut constatarea...l-a gasit vinovat pe cel cu dacia, s-a luat declaratii dupa care duc masina la service(cu care asiguratorul - GRUPAMA- are contract), acestia o repara timp in care au cerut devizul(nu stiu daca asa se zice).
Oricum asiguratorul nu a vrut sa plateasca pe motiv ca e prea mult( 2000 euro, iar masina mea este o Skoda Octavia din 2003) pe banii astia lua citez "10 masini d'alea".
Am fcut o reclamatie la CSA si mi-au cerut numarul de dosar...m-am dus la service sa ii intreb pe ei... raspunsul lor "dosarul nu are numar".
Am sunat la Grupama si nu am mai dat de constatator...dupa o saptamana am reusit sa imi i-au numarul de dosar. Le-am spus celor de la CSA numarul de dosar iar ei mi-au spus ca nu au ce sa faca.( Acum constatatorul mi-a luat declaratie doar mie, nu si celui care m-a lovit sau celui pe care l-am lovit eu la randul meu, a venit cineva de la Grupama sa faca masuratori dupa o saptamana, iar la doua saptamani s-a dus sa vada si masina(dacia) celui care m-a lovit. Omul si-o carpise cu a putut si el cat sa poata circula cu ea de acasa pana la vecinul X. O vede "canstatatorul"(nu cel care a deschis dosarul) o fotografiaza pentru prima data.
Acum masina este reparata iar service-ul cere asiguratorului sa plateasca fara sa primeasca nici un raspuns, mai trimite inca doua mail-uri si intr-un final primesc si raspuns: NU platim este suma prea mare (nu ca mi-ar fi spus care este suma maxima pe care o acarda).
M-am dus la el sa il intreb de ce nu plateste, iar el imi spune "ciocul mic, ca la mijloc e vrajeala" chit ca eram toti 3 din aceeasi localitate.
Acum am vorbit cu un avocat si i-am dat in judecata si as vrea niste sfaturi de la specialisti am vreo sansa sa castig sau trebuie sa platesc eu reparatia?(As mai putea sa il dau in judecata pe cel care ma lovit, dar e prea amarat si are si vreo 68 de ani)